خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایندگان مجلس به تماشای مستند شفافیت نشستند

فارس | برگزیده | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 17:38
تعدادی از نمایندگان مجلس یازدهم شورای اسلامی به تماشای مستند «خانه در تاریکی» نشستند.
مجلس،شفافيت،مستند،تاريكي،اوج

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان هنری رسانه‌ای اوج، تعدادی از نمایندگان مجلس با حضور در سازمان اوج، به تماشای مستند «خانه در تاریکی» به کارگردانی حمید علیداد نشستند.
سوژه این مستند ۵۰ دقیقه‌ای تمرکز بر اهمیت شفافیت در مجلس است.
شفافیت مسئله مهم چند سال اخیر کشور در بخش‌های مختلف حاکمیت است که مجلس قبل رای به تصویب آن نداد.
مستند «خانه در تاریکی» گفتگوهای متعددی با نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی و شورای شهر تهران انجام داده و عوارض جبران‌ناپذیر عدم شفافیت را بررسی کرده است.
مقایسه عملکرد مجلس شورای اسلامی با پارلمان کشورهای دیگر دنیا در زمینه شفافیت رفتار و آرای نمایندگان، یکی از جذابیت‌های این مستند است که با واکنش‌های متفاوتی از سوی چند تن از وکلای مجلس در اکران‌های خصوصی مواجه شده است.
«خانه در تاریکی» به تهیه‌کنندگی مهدی مطهر و کارگردانی حمید علیداد، محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که در پلتفرم‌های فیلیمو، فیلمگردی و عماریار قابل دسترسی برای مخاطبان است.
انتهای پیام/