خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دومین یادواره شهدای ترور استان بوشهر برگزار شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 15:35
بوشهر- چهل و دومین سالگرد شهادت حجت‌الاسلام شهید ابوتراب عاشوری و دومین یادواره شهدای ترور استان بوشهر برگزار شد.
شهيد،عاشوري،طاغوت،خسرو،پناه،اسلامي

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام عبدالحسین خسرو پناه معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی ظهر یکشنبه در این یادواره اظهار داشت: شهید قاسم سلیمانی یکی از اولیای الهی است.
وی تصریح کرد: آخرین باری که ایشان را دیدم طوری صحیفه سجادیه را می‌خواند که مشخص بود با این کتاب مأنوس است؛ حاج قاسم انس با قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه داشت.
خسرو پناه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی شهید ابوتراب عاشوری اظهار کرد: ولایتمداری، اهل تهجد و مردم‌داری بارزترین ویژگی‌های این شهید والامقام است؛ او با ولایتمداری پیوند وثیقی با اهل‌بیت (ع) پیدا می‌کرد و به همین واسطه با ولی زمان خود ارتباط برقرار می‌کرد.
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه بدون مردم هیچ کاری را نمی‌توان انجام داد، گفت: انقلاب اسلامی و دفاع مقدس نمونه‌هایی است که حضور پررنگ مردم را در آن شاهد بودیم.
خسرو پناه شجاعت را از دیگر ویژگی‌های شهید عاشوری دانست و گفت: شهید عاشوری افشاگری می‌کرد و با شجاعت سخن می‌گفت.
او در مقابل طاغوت نفس و طاغوت پهلوی ایستاد و لازمه این ایستادگی و مبارزه با طاغوت نفس، مردم‌داری است و آنچه برای ما در شب اول قبر می‌ماند همین کار کردن برای مردم است.