کشف بیش از ۱۶۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان
مهر
|
استانها
|
شنبه، 18 اسفند 1397 - 15:14
زاهدان - جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان از کشف بیش از ۱۶۷ هزار لیتر سوخت قاچاق در یک هفته گذشته در این استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار احمد طاهری اظهار داشت: مأموران انتظامی استان سیستان و بلوچستان در یک هفته گذشته ۱۶۷ هزار و ۳۶ لیتر انواع سوخت قاچاق را کشف کردند.
وی افزود: در حال حاضر پلیس سیستان و بلوچستان طرح جمع آوری باکهای اضافی و شناسایی دپوهای سوخت را در دستور کار دارد و گشتهای ویژه ای را در این خصوص به ویژه در گلوگاههای مرزی فعال کرده است ودر مدت مذکور تعداد ۵ دپوی غیر مجاز سوخت شناسایی، ۱۵ باک اضافه کشف و ۵ دستگاه تریلی تانکر دار توقیف شدهاند.
جانشین انتظامی سیستان و بلوچستان در پایان توصیه کرد: هموطنان عزیز از کارتهای سوخت شخصی خود استفاده کنند و از در اختیار قرار دادن این کارتها به افرادی که اقدام به قاچاق سوخت کرده و به اقتصاد کشور لطمه میزنند خودداری کنند.