خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جای خالی «ایده های نو» در فضاسازی شهری برای محرم/انتظارات از شهرداری تهران بجاست

تسنیم | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 11:29
عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به جای خالی «ایده های نو» در فضاسازی شهری برای ایام محرم، گفت: انتظار مردم از شهرداری برای فضاسازی برای فضاسازی هرچه بهتر شهر در ایام محرم با توجه به محدودیت هایی که به دلیل شیوع کرونا ایجاد شده، بجاست.
شهر،شهرداري،تهران،كرونا،فضاسازي،شاكري،عزاداري،محرم،شيوع

مجتبی شاکری در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، درباره عملکرد شهرداری تهران در فضاسازی شهری برای ماه محرم، اظهار کرد: انتظار مردم از شهرداری برای فضاسازی هرچه بهتر شهر در ایام محرم با توجه به محدودیت‌هایی که به دلیل شیوع کرونا ایجاد شده، به جاست.
وی ادامه داد: شهر، تحت مدیریت شهرداری تهران است و فضاهای بسیاری در مالکیت و اختیار این نهاد قرار دارد که می‌توانست با نوآوری، از این فضاها بهترین استفاده را داشته باشد البته در این بین، ستاد مقابله با کرونا نیز قاطعانه تعیین تکلیف نمی‌کند و نظرات خود را درباره میزان فاصله‌گذاری، نحوه برگزاری مراسم‌های عزاداری و غیره تغییر می‌دهد و این امر باعث دلخوری بسیاری از فعالان هیئت‌های مذهبی و مساجد شده است.
عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه در شرایط فعلی که با شیوع کرونا مواجه هستیم، استفاده از ایده‌های نو می‌تواند موثر باشد، تصریح کرد: در دوره قبلی مدیریت شهری، طرحی با عنوان «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» به اجرا درآمد و آثار معروف نقاشان داخلی و خارجی در همه شهر به نمایش گذاشته شد، شهرداری تهران می‌توانست با بهره‌گیری از این ایده، «عاشورا به وسعت یک شهر» را اجرایی کند.
وی ادامه داد: علاوه بر این شهرداری می‌توانست معابر مناسب در هر محله و منطقه شهر را شناسایی و آنها را ساعاتی از شب برای برگزاری مراسم‌های عزاداری در اختیار شهروندان قرار دهد و در کنار آن از ایده‌ها و نظرات شهروندان نیز بهره مند شود و آنها را عملیاتی کند.
شاکری خاطرنشان کرد: متأسفانه در معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران و سازمان فرهنگی و هنری نیز موازی‌کاری‌هایی وجود دارد که علاوه بر اتلاف بودجه سهم آنها در فرهنگ شهر مشخص نیست و هم‌افزایی و هماهنگی‌های لازم بین این نهادها و حتی سازمان تبلغات اسلامی و تبلیغاتی که ارشاد به نوعی در آن دخالت دارد، وجود ندارد.
انتهای پیام/