خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واشنگتن: "معامله قرن" طرح مفصلی خواهد بود

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 18 اسفند 1397 - 15:01
نماینده آمریکا در روند صلح خاورمیانه اعلام کرد که طرح واشنگتن برای صلح میان فلسطین و اسرائیل که به"معامله قرن" معروف است، طرحی مفصل خواهد بود.
طرح،صلح،آمريكا،ملل،نماينده

نماینده آمریکا در روند صلح خاورمیانه اعلام کرد که طرح واشنگتن برای صلح میان فلسطین و اسرائیل که به"معامله قرن" معروف است، طرحی مفصل خواهد بود.
به گزارش ایسنا، به نقل از سایت العربی الجدید، جیسون گرینبلات، نماینده آمریکا در روند صلح خاورمیانه در نشست شورای امنیت پشت درهای بسته اعلام کرد که طرح "معامله قرن" در دو بعد سیاسی و اقتصادی ارائه خواهد شد و طرحی مفصل خواهد بود.
منصور العتیبی، نماینده کویت در سازمان ملل تأکید کرد که گرینبلات جزئیاتی از این طرح ارائه نکرده است.
گرینبلات گفت که طرح صلح آمریکا بعد از انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی که نهم آوریل برگزار می‌شود، اعلام خواهد شد.
وی گفت: ما رویکرد فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها را می‌دانیم و تلاش‌هایمان در همین راستا خواهد بود.
زمانی که موضعمان را علنی کردیم طرح را به تنهایی اجرا نخواهیم کرد بلکه سازمان ملل و کمیته چهارجانبه (آمریکا، روسیه، اتحادیه اروپا و سازمان ملل) در اجرای آن نقش خواهند داشت.
انتهای پیام