خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خادمان یک امامزاده، دربند تا قله توچال را سیاهپوش کردند+عکس

فارس | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 02 شهریور 1399 - 06:23
همزمان با ایام عزاداری سیدالشهدا (ع)، ۱۵۰ پارچه سیاه مزین به نام و القاب امام حسین (ع) و شهدای دشت کربلا از میدان دربند تا قله توچال به همت خادمان امامزاده ابراهیم (ع) دربند نصب شد.
دربند،نصب،توچال،عزاداري،قله

همزمان با ایام عزاداری سیدالشهدا (ع)، ۱۵۰ پارچه سیاه مزین به نام و القاب امام حسین (ع) و شهدای دشت کربلا از میدان دربند تا قله توچال به همت خادمان امامزاده ابراهیم (ع) دربند نصب شد.
به گزارش خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس، همزمان با آغاز محرم و ایام عزاداری امام حسین (ع)، خادمان افتخاری آستان امامزاده ابراهیم (ع) دربند با همکاری بسیجیان پایگاه صالح الزمان (ع) اقدام به نصب پارچه‌های سیاه عزا در مسیر کوهنوردان کردند.
بر همین اساس، ۱۵۰ پارچه و پرچم سیاه مزین به نام و القاب امام حسین (ع) و شهدای دشت کربلا از میدان دربند تا قله توچال نصب شد تا مسیر حرکت کوهنوردان در ایام غم اهل‌بیت (ع) و عزاداری سیدالشهدا (ع) سیاهپوش شود.
در ادامه تصاویری از نصب پارچه‌های عزا در مسیر دربند تا قله توچال را مشاهده می‌کنید:
انتهای پیام/