خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار مسئولان بنیاد شهید استان قم با آیت‌الله علوی گرگانی

ایسنا | فرهنگی و هنری، استان‌ها | شنبه، 18 اسفند 1397 - 14:37
مرجع تقلید شیعه گفت: شهدا و خانواده‌های شهدا شاهرگ انقلاب اسلامی هستند.
شهدا،شهيد،ايثارگران،صالح،قم،بنياد،عمل

مرجع تقلید شیعه گفت: شهدا و خانواده‌های شهدا شاهرگ انقلاب اسلامی هستند.
آیت‌الله محمدعلی علوی گرگانی به مناسبت روز گرامی داشت شهدا در دیدار با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم گفت: شهدا و خانواده‌های شهدا شاهرگ انقلاب اسلامی هستند، ایشان با ایثار و نثار جان خویش به جامعه اسلامی حیات دوباره بخشیدند.
خانواده‌های شهدا با گذشت از فرزندان، همسران و برادرانشان در راه خدا ایثار کردند، شهدا از انسان‌های شایسته و نافع برای جامعه بودند، ایشان زبانزد و مورد غبطه همه انسان‌ها هستند و امروز بعد از ۴۰ سال از انقلاب نامشان جاودان است.
وی با گرامی داشت روز شهدا عنوان کرد: خداوند ایمان را در کنار عمل صالح قرار داده، ایمان بدون عمل صالح بی فایده است و عکس آن نیز صادق است، شهدا هر دو را داشتند، خداوند محبت شهدا را در دل‌ها قرار داده است.
آیت‌الله علوی گرگانی افزود: خوشا به حال خانواده‌های شهدا که عزیزانشان را در راه خدا تقدیم کردند، امروز این خانواده‌ها در خط شهدا قرار دارند و اگر توفیق عمل صالح کسب کنند، آینده درخشانی خواهند داشت.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قم در این مراسم خدمت به خانواده‌های شهدا را مدال افتخاری برای خادمان به شهدا دانست و افزود: دیدار با ۸۰۰۰ خانواده شهید و ایثارگر در سال جاری از اقدامات صورت گرفته است.
وی افزود: طبق آمار موجود در بنیاد شهید و امور ایثارگران، استان قم ۶۰۰۰ شهید، بیش از ۱۱ هزار جانباز و ۵۹۰ آزاده در راه دفاع از اسلام تقدیم نموده است.
انتهای پیام