خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابراز خرسندی اولیانوف از سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 01 شهریور 1399 - 16:44
نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین نسبت به سفر مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به تهران ابراز خرسندی کرد.
مديركل،دوشنبه،آژانس،سفر،ايران،اوليانوف

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، میخائیل اولیانوف، نماینده روسیه در سازمان‌های بین المللی در وین، با انتشار پیامی در حساب کاربری توئیتر خود نسبت به سفر رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به تهران ابراز خرسندی کرد.
او در توئیتی نوشت: "اکنون رسما تایید شد که رافائل گروسی، مدیرکل آژانس اوایل هفته (دوشنبه) برای گفتگو با مقامات ایران پیرامون مسائل مهم مرتبط با پادمان‌ها به این کشور سفر می‌کند.
ما صادقانه امیدواریم دو طرف به نتایج مثبتی که مدت هاست انتظار آن می‌رود، دست یابند.
موفق باشید."
اولیانوف پیشتر ادعا‌های آمریکا در خصوص راه اندازی مکانیسم ماشه و بازگرداندن تحریم‌های سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران را موضوعی در تعارض با عقل سلیم توصیف کرد.
پیش از این اعلام شد مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دوشنبه آینده، ۲۴ اوت، (دوشنبه ۴ شهریور) برای دیدار با مقامات عالی رتبه ایران به تهران سفر می‌کند.
انتهای پیام/