سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نبود اسپانسر مشکل اصلی ورزش کردستان/ عملکرد هیات هارضایت بخش نیست

مهر | استان‌ها | شنبه، 01 شهریور 1399 - 16:03
سنندج - مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: استان کردستان از نظر استعداد در زمینه بازیکن و مربی و زیرساخت‌ها هیچ مشکلی ندارد بلکه مشکل اصلی ورزش نبود اسپانسر است.
استان،ورزش،كردستان،جوانان،جولايي،ورزشي،ادامه،تومان،گذشته،مدي ...

به گزارش خبرنگار مهر، حامد جولایی ظهر امروز در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در سالن جلسات اداره کل ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار کرد: اداره کل ورزش و جوانان از چند معاونت و ۱۵۵ کارمند تشکیل شده است.
وی با اشاره به اهمیت توجه به حضور بانوان در مدیریت‌های ورزش استان کردستان، افزود: برای اولین بار در کشور دو خانم رئیس اداره ورزش شهرستان‌های استان کردستان هستند.
جولایی ادامه داد: بر اساس مصوبه دولت افرادی که رتبه‌های اول تا سوم المپیک و اول و دوم جهانی و اول تا سوم آسیایی دارند باید در اداره ورزش و جوانان و استخدام شوند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان بیان کرد: ۲۰۰ مکان سرپوشیده و ۱۲۰ مکان روباز ورزشی در اختیار ورزش و جوانان استان کردستان است که نگهداری و بازرسی این اماکن بسیار دشوار است.
وی افزود: در استان کردستان تقریباً ۱۶۰ خانه ورزش روستایی فعال هستند که اعتبارات خاص کشوری به آنها تعلق می‌گیرد.
جولایی ضمن اشاره به وضعیت واگذاری مکان‌های ورزشی در کردستان، یادآور شد: هم اکنون ۱۰۷ مکان ورزشی در استان به اجاره رفته است.
وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی اماکن ورزشی، افزود: حدود ۳ هزار نفر در این اماکن به دلیل شیوع بیماری کرونا بیکار شدند.
جولایی ادامه داد: برای سال جاری چیزی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان اعتبار به ورزش و جوانان استان کردستان تعلق گرفته است و ما تمام تلاشمان را انجام می‌دهیم تا این مبلغ به اداره کل ورزش و جوانان استان تخصیص داده شود.
وی افزود: سال گذشته حدود ۶۰ میلیارد تومان اعتبار به اداره کل ورزش و جوانان استان کردستان تعلق گرفت که تنها ۲۰ میلیارد تومان آن به ورزش کردستان تخصیص پیدا کرد.
جولایی به افتتاح ورزشگاه ۶ هزار نفری اشاره کرد و گفت: روز دوشنبه آآخرین زمان برای افتتاح ورزشگاه ۶ هزار نفری است که اگر افتتاح نشود بهره‌برداری از آن به بعد از دهه محرم موکول خواهد شد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان بیان کرد: در ورزشگاه ۶ هزار نفری ۲۲ گولان سنندج تا به الان حدود ۷۲ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه شده است و هم اکنون ۱۴۳ میلیارد تومان ارزش این ورزشگاه است.
وی افزود: افتتاح ورزشگاه ۶ هزار نفری سنندج می‌تواند کمک بسیار ارزنده‌ای به ورزش استان با برگزاری مسابقات مختلف کند.
جولایی به ضعف اسپانسرینگ ورزش استان کردستان اشاره کرد و افزود: با توجه به وفور استعدادهای ورزشی در استان نمی‌دانم چرا کارخانه‌های ما به تیم داری ورزشی سوق پیدا نمی‌کنند.
جوی بیان کرد: استان کردستان از نظر استعداد و بازیکن و زیرساخت‌ها هیچ مشکلی در ورزش ندارد بلکه مشکل بزرگ ما نبود اسپانسر است.
جولایی ادامه داد: اگر بنگاه‌های بزرگ اقتصادی استان از ورزش و ورزشکاران حمایت نکنند ورزش استان رو به انحلال می‌رود.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان اظهار کرد: در استان کردستان ۴۹ هیات استانی با ۳۷۰ هیات شهرستانی داریم که سال گذشته حدود میلیارد تومان کمک مالی به آنها اختصاص پیدا کرد.
وی عنوان کرد: هم اکنون ۴۷ تیم در لیگ‌های مختلف داریم اما مهم حضور در لیگ برتر فوتبال، کشتی، والیبال و … متفاوت است.
جولایی در ادامه سخنان خود افزود: در سال گذشته مسابقات مختلف در پنج رشته به میزبانی استان برگزار شد و در کل سال گذشته استان میزبان ۵۴ مسابقه در رشته‌های مختلف بوده است.
وی ادامه داد: هر پولی که وارد هیات‌ها می‌شود قانونا باید بخشی از آن به قهرمانان، پیشکسوتان و … اختصاص داده شود چراکه هیات‌های خود درآمدزا هستند و نباید چشم به کمک‌های اداره کل داشته باشند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان گفت: از ورزشکاران استان کردستان ددر سال گذشته حدود ۲۷۰ نفر وارد اردوهای تیم ملی شدند که بیش از ۶۰ نفر آنها برگزیده شدند و وارد تیم‌های ملی شدند.
وی به اعزام داوران کردستانی به مسابقات مختلف اشاره کر: و گفت در سال گذشته ۶۹ داور به بازی‌های مختلف اعزام شدند.
جولایی به بالا بردن سطح آموزشی ورزش استان اشاره کرد و افزود: بالغ بر ۲۲۰ کلاس آموزشی در سال گذشته برای ۴ هزار مربی و۲ هزار ۵۰۰ داور استان برگزار شده است.
وی افزود: هم اکنون ۴۷۰ باشگاه ورزشی از اداره کل ورزش و جوانان استان مجوز فعالیت دریافت کرده‌اند.
جولایی در ادامه به بخش جوانان نیز اشاره کرد و گفت: هم اکنون حدود ۷۰ سمن در استان کردستان فعال هستند که متاسفانه اعتبارات آنها بسیار ناچیز است و تنها ۹۰۰ میلیون تومان در سال گذشته اعتبار به آنها تخصیص داده شده است.
وی افزود: بالغ بر ۶ هزار بسته در طرح کمک مومنانه در بین اقشار ضعیف جامعه با کمک سمن‌های فعال استان پخش شد.
جولایی در ادامه در رابطه با سوالات خبرنگار مهر بیان کرد: امیدواریم اسپانسرها را قانع کنیم تا در لیگ والیبال تیم کردستان را حمایت کنند.
جولایی بیان کرد: پتروشیمی کردستان و لاستیک بارز و بنگاه‌های اقتصادی بزرگ استان متاسفانه هیچ کمکی به ورزش استان نمی‌کنند و تنها از دور برخلاف نام بزرگی که دارند نظاره گر ورزش هستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در ادامه گفت: سرانه فضای ورزشی استان به ۵ دهم مترمربع رسیده است که با پیشرفتی که داشته‌ایم در بین استان‌های کشور استان ۱۳ هستیم.
وی ادامه داد: در استان کردستان هم اکنون سه مدیرکل در راس هیات‌های ورزشی قرار دارند.
جولایی افزود: متاسفانه بعضی از مدیران و روسای هیات‌ها را فقط در مجامع می‌بینم و این سایر افراد هیات اعم از ورزشکاران و اعضای دیگر هستند که پیگیر مسائل هیات هاهستند.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان اظهار کرد: هیچ آیین نامه‌ای برای حضور نیافتن مدیران در مجامع انتخابی هیات‌ها وجود ندارد.
وی یادآور شد: فدراسیون همگانی در تاریخ مشخص تاییدیه رئیس هیات استان را مشخص کرده است و رئیس هیات ورزش‌های همگانی استان کردستان به صورت کاملاً قانونی فعالیت خود را ادامه می‌دهد و هیچ ابطالی در کار نیست.
جولایی افزود: در بخش توسعه ورزش همگانی بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته هزینه شده است و هیات ورزش‌های همگانی استان کردستان فقط ۳۰ میلیون تومان از این اعتبار را به خود اختصاص داده است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کردستان در پایان سخنان خود گفت: از عملکرد هیات‌ها اصلاً راضی نیستم چراکه استان سرشار از استعداد و پتانسیل ورزشی است و اگر هیات‌ها و جامعه ورزش با هم باشیم می‌توانیم ورزش استان را از آنچه که هست موفق‌تر کنیم.