خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمیته حقیقت یاب درباره علت مرگ عصام العریان تشکیل شود

مهر | بین‌الملل | شنبه، 01 شهریور 1399 - 15:40
اخوان المسلمین مصر خواستار تشکیل کمیته بین المللی حقیقت یاب پزشکی درباره مرگ عصام العریان ۶۶ ساله از رهبران برجسته این گروه شد.
مصر،المللي،عصام،المسلمين،اخوان،جسد،حقيقت،مرگ

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از القدس العربی، اخوان المسلمین مصر خواستار تشکیل کمیته بین المللی حقیقت یاب پزشکی درباره مرگ عصام العریان ۶۶ ساله از رهبران برجسته این گروه شد.
اخوان المسلمین مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برخی رسانه‌ها (نامشان فاش نشده است) اطلاعات و اخباری درباره شواهدی مبنی بر اینکه مرگ العریان بر اثر شکنجه و ضرب و شتم مستقیم از سوی برخی افسران زندان العقرب که وی در آن زندانی بود، منتشر کرده‌اند.
اخوان المسلمین مصر بیان کرد: کاری که با جسد وی از سوی مقامات مصر انجام شد، اطلاعات منتشر شده در رسانه‌ها را تایید می‌کند؛ زیرا مقامات با تحویل جسد به خانواده عصام العریان مخالفت کرده و مانع از حضور آنها در غسل و کفن و دفن و حتی رویت جنازه در داخل قبر شده‌اند و همچنین اجازه همراه داشتن تلفن همراه را هم به خانواده وی ندادند.
در این بیانیه آمده است: این بی سابقه است زیرا معمولاً و طبق قانون جنازه به متوفی تحویل داده می‌شد تا کفن و دفن از سوی آنها انجام شود و این فرضیه ترور وی را تقویت می‌کند.
ما خواستار تحقیق بین المللی هستیم و همه سازمانهای حقوق بشری منطقه‌ای و بین المللی باید سریعاً درباره علت مرگ عصام العریان تحقیق به عمل آورند.
کمیته بین المللی حقیقت یاب پزشکی باید اقدام به کالبد شکافی جسد العریان کند تا حقیقت برای افکار عمومی روشن شود.
وزارت کشور مصر به این اتهامات واکنشی نشان نداده است.
رسانه‌های مصری اعلام کرده بودند که وی بر اثر سکته قلبی درگذشته است.
العریان به ۲۵ سال زندان محکوم شده بود.