خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر ورزش به کمیسیون اصل 90 می‌رود/ پرونده ویلموتس و شکایت نمایندگان از نحوه کار وزارت ورزش

فارس | برگزیده، استان‌ها | شنبه، 01 شهریور 1399 - 13:46
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر ورزش در کمیسیون اصل 90 برای بررسی پرونده ویلموتس خبر داد.
پرونده،كميسيون،جلسه،اشاره

حجت‌الاسلام حسن شجاعی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: پرونده ویلموتس در کمسیون اصل 90 در دست بررسی است.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در این پرونده شکایت در مورد روش کار وزارت ورزش و جوانان است، گفت: با توجه به این شرایط، کمیسیون صلاحیت بررسی این موضوع را دارد و این پرونده در کمیسیون مطرح می‌شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسه در مورد این پرونده در روز دوشنبه هفته‌جاری عنوان کرد: در این جلسه وزیر ورزش و جوانان و جمعی از مسؤولان فدراسیون فوتبال حضور دارند.
شجاعی با اشاره به اینکه در این جلسه گزارشی از وضعیت این پرونده و روند آن ارائه می‌شود، افزود: مسؤولان مربوطه به نمایندگان پاسخ خواهند داد و نتیجه این پرونده به مردم اعلام می‌شود.
انتهای پیام/73009/ق/ی