پزشکی؛ اسم و برندی لوکس
متخصص داخلی در استان، در ادامه سخنان خود گفت: اسم و برند پزشکی لوکس است؛ خانم دکتر، آقای دکتر، متخصص و فوق تخصص اما واقعیت این است آنچه معنای زندگی است در زندگی پزشکان دیده نمیشود آنان حتی به جزء کتاب درسی وقت و زمانی برای خواندن کتاب دیگری ندارند چراکه مسیر زندگیشان مسیری سخت است.

ایسنا/کردستان متخصص داخلی در استان، در ادامه سخنان خود گفت: اسم و برند پزشکی لوکس است؛ خانم دکتر، آقای دکتر، متخصص و فوق تخصص اما واقعیت این است آنچه معنای زندگی است در زندگی پزشکان دیده نمیشود آنان حتی به جزء کتاب درسی وقت و زمانی برای خواندن کتاب دیگری ندارند چراکه مسیر زندگیشان مسیری سخت است.
امسال روز پزشک ازنظر همه مردم متفاوتتر از سالهای گذشته است پزشکان طی چند ماه مبارزه با ویروس کرونا در بیمارستانها مانند سربازان خط مقدم در میدان مبارزه برای جان هموطنان خود شب و روز را نشناختند و در بیمارستانها در اوج شیوع این ویروس کنار بیماران ماندند و از خانوادهها و عزیزانشان دور بودند.
اما ابتلای پزشکان و پرستاران به کرونا هنگام ارائه خدمات به بیماران، در این راه پرتلاطم و خطرناک، خبر تلخی بود که میشد آن را پیشبینی کرد.
اتفاقی که در تمام استانها افتاد و جان پرستاران و پزشکان زیادی را هم گرفت.
بهراستیکه همه مردم قدردان پزشکانی هستند که از جان خود مایه گذاشتند و در این راه مردم را در بیمارستانها تنها نگذاشتند.
علیرضا قبادی متخصص داخلی در کردستان، امروز(یکم شهریور) به مناسبت روز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک، در گفتوگو با ایسنا، بهسلامت خانواده پزشکان در دوران کرونا اشاره و اظهار کرد: پزشکان در شرایط عادی فقط دغدغه سختی کار خود را داشتند و با وجود خستگی فراوان در بیمارستان ها، در کنار خانواده هایشان در آرامش بودند اما در شرایط فعلی پزشکان علاوه بر سختی کار، شاهد مرگ همنوعان و تعداد زیادی مریض بدحال کرونایی هستند و به دلیل انتقال بیماری به خانواده هایشان ارتباط را قطع کرده اند و این خود شرایط سخت را دو چندان میکنند.
وی افزود: در این شرایط پزشکان از ترس کرونا حتی اجازه آغوش گرفتن فرزندان خود را ندارند چراکه مطمئن هستند این کار به ضرر آنها تمام میشود درواقع یکی از مشکلات پزشکان توأم با خستگی محروم بودن از محبت خانواده است.
متخصص داخلی در استان، با اشاره بهضرورت و نقش خانواده در موفقیت پزشکان، گفت: امسال در روز پزشک باید قدردان خانواده پزشکان بود که در این شرایط سخت کرونایی از آنها حمایت کردند و از دورهمی، مهمانی، مسافرت و باهم بودن گذشتند که پزشک بتواند با خیال راحتتر به فعالیت خود در بیمارستان ها بپردازد.
کرونا یک اتفاق بزرگ برای جهان بود
قبادی به مستقل بودن دانش پزشکان اشاره کرد و افزود: پزشکان ایرانی به بعدی از مسائل پزشکی روز دنیا دست پیداکردهاند که بهعنوان یک پزشک میتواند پروتکل و روش نوین درمانی را تعریف و در دنیا شناختهشده باشند.
وی بیان کرد: یک اتفاق بسیار بزرگ برای همه دنیا به نام کرونا افتاد که بسیاری از پزشکان منتظر اظهارنظر کشورهایی ازجمله چین، آمریکا و روسیه بودند که همین اقدامات را در کشور خود انجام دهند اما خوشبختانه در کشور ما اساتید و بزرگانی در عرصه طبابت وجود دارند که بلافاصله با مواجهشدن این قضیه به دلیل برخورداری از سواد، دانش بسیار بالا، پشتوانه علمی و قوی و محکم نیروی انسانی دانشگاهی توانستند خود راهحلهایی را ارائه و داروهایی را تجویز کنند که کارآمدی بیشتری در راستای پیشگیری از کرونا داشت.
متخصص داخلی در استان، عنوان کرد: درگذشته مردم برای درمان منتظر پزشک پاکستانی و هندی میشدند اما امروزه پزشکان ما در دنیا جایگاه ویژه دارند و در رتبههای علمی قرارگرفتهاند و در شرایطی اینچنینی و مسئله کرونا ازنظر دانش پزشکی و تحقیقاتی، آزمایشگاهی و کمیت و کیفیت نیرو انسانی مشکلی با سطح دنیا ندارند و کماکان بسیار از موفقیتی که در دوران کرونا به دست آوردیم به دلیل بحثهای پزشکی بوده است.
وی بخشی از ناموفقیت ها در شرایط کرونا را اقتصاد ضعیف مردم دانست و گفت: اگر کشورمان ازلحاظ اقتصاد غنی و قوی بود در بحث کرونا مرگومیر کمتری داشتیم چراکه راحت پزشکان میتوانستند این بیماری را کنترل و مدیریت کنند.
قبادی گفت: پزشکان ما امروز در بحث مسائل تخصصی با مسائل روز دنیا آشنا هستند و میتوانند به دنیا مقاله بدهند و آنها نیز استفاده کنند.
وی همچنین به تفاوت درآمد بخشی از پزشکان اشاره کرد و گفت: عدم توازن بین رشتههای پزشکی و برخوردار بودن از نعمت مالی باعث شده اکثر افراد در حین انتخاب رشته به سمت رشتههای پردرآمد پزشکی بروند و رشتههای مادر همچون داخلی، اطفال و جراحی را کمتر انتخاب کنند چراکه متخصص شدن در این رشته خدمات بیشتری لازم دارد و در کنار آن به درآمد کمتری دست پیدا می کنند.
متخصص داخلی در استان، ذکر کرد: در این راستا باید سیاستهای نظام پزشکی بهگونهای باشد که افرادی که با رتبههای برتر پزشکی قبول میشوند را به سمتوسوی رشتههای داخلی سوق دهند که بتوانند کمک بسیاری به جامعه کنند و کمتر به سمت ادامه تحصیل در رشته تخصصی پوست و مو بروند.
قبادی ادامه داد: با ارائه راهکار و تقسیمبندی باید افراد برتر که دانش بیشتری دارند را برای رشتههای پایه انتخاب کرد و دولت نیز باید ازنظر درآمدزایی آنها را حمایت کند که بتوانند در این رشته ها ادامه بدهند و در آینده نگران درآمد نباشند.
اسم و برند پزشکی لوکس است
وی بهسختی زندگی پزشکان اشاره کرد و افزود: زندگی پزشکان از نگاه خود آنان و نگاه مردم بسیار متفاوت است، مردم از مسیری که پزشکان رفتهاند توجه ای نمیکنند لذا یکی از ابعاد روز پزشکی این است که بگویم کسی که پزشکی میخواند جوانی نمیکند درواقع اوج جوانی پزشکان در کتابخانهها و درس خواندن در دانشگاهها سپریشده و از مسافرت و تفریح در کنار خانواده و دوستان گذاشتهاند و در این راستا برای رسیدن به موفقیت و متخصص شدن در سن ۴۰ سالگی ازدواج و به دنیا آمدن فرزندشان با تأخیر شروع میکنند.
متخصص داخلی در استان، در ادامه سخنان خود گفت: اسم و برند پزشکی لوکس است؛ خانم دکتر، آقای دکتر، متخصص و فوق تخصص اما واقعیت این است آنچه معنای زندگی است در زندگی پزشکان دیده نمیشود آنان حتی به جزء کتاب درسی وقت و زمانی برای خواندن کتاب دیگری ندارند چراکه مسیر زندگیشان مسیری سخت است.
وی همچنین معتقد است کسی که رشته پزشکی را انتخاب کرده جوانی نمیکند و باید با زندگی خوش و جوانی خداحافظی کند اما بااینحال باتجربهای که دارد میگوید اگر به دوران انتخاب رشته بروم بازهم رشته پزشکی را انتخاب میکنم.
قبادی از مردم جامعه درخواست کرد از فوکوس کردن بر روی پزشک دستبردارند، تعداد قابلتوجه از جامعه به پزشکان ظلم کردهاند یعنی فکر میکنند اگر مملکت کسری بودجه دارد باید پزشکان جبران کنند و هرکجا مشکلی پیش بیاید ازجمله فقر، بیکاری، تکدی گری، بی خانمانی، درمان معلول و غیر انتظار دارند یک پزشک بهعنوان خیر بیاید و کمک کند و آن را سروسامان دهد درحالیکه پزشک نیز بهعنوان یک انسان عادی در حد خود میتوانند کمک کند اما باید وکلا، هنرمندان، ورزشکاران، معلمان، بازاریها، اصناف، تجار، صادراتی و وارداتی و مهندسین در قبال جامعه مسئولیتپذیر باشند و نباید تنها از پزشکان انتظار خیر بودن داشت.
وی همچنین در روز پزشک خطاب به همکاران پزشک خود گفت: باید اخلاق و رفتار خود در قبال جامعه بازنگری کنند اگر ما در روز پزشک انتظار تکریم و تقدیر داریم باید نسبت به این حق تکلیفمان را خوب ادا کنیم لذا باید طی یک سال خوب طبابت، مردمداری، اخلاق حرفهای داشته باشیم که روز پزشک این انتظار تکریم به واقعیت انجام گیرد.
سازمان نظام پزشکی برای پزشکان چه کاری انجام داده اند؟
متخصص داخلی در استان، با اشاره به عدمحمایت سازمان نظام پزشکی از پزشکان، خاطرنشان کرد: گاهی حمایت به معنای حمایت مالی نیست بلکه حفظ حرمت یک پزشک است که باید بیشتر به آن توجه شود، سازمان نظام پزشکی باید تکلیف خود را مشخص و در راستا حل مشکلات، حمایت و توسعه پزشکان گام بردارد.
قبادی با اشاره به اینکه کرونا، پزشکان را دچار خستگی مزمن کرده است، یادآور شد: چندین ماه از وجود کرونا از زندگیمان میگذرد که همه چیز را تحت تاثیر قرار داده و سختی کادر درمان را دو چندان کرده است.
انتهای پیام