علینژاد: فدراسیونها باید به مربیان داخلی توجه کنند/ به دنبال کار گلخانهای نیستیم/ تیمداری دولت کار غلطی است
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان گفت: فدراسیونها توجهات و سیاستهای وزارت ورزش را دریافت میکنند و آنهایی که بیشتر به این مسائل عمل میکنند، بودجه بیشتری هم میگیرند.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، مهدی علینژاد در نشست خبری اظهار داشت: ایام شهادت امام حسین علیه السلام را تسلیت میگویم.
همچنین گرامی میدارم روز پزشک را که کادر درمان در این دوران خدمات سختی را انجام دادند.
هفته دولت را هم گرامی میدارم.
هفته دولت بهانه خوبی است که گزارشی از عملکرد دولت در یک سال گذشته ارائه شود و من نکاتی را از اقدامات برجسته وزارت ورزش عرض میکنم.
در حوزه زیرساختها و سختافزارها اتفاقات بزرگی در این هفت سال گذشته شکل گرفت، به طوری که از 22500 مکان ورزشی به نزدیک به 61 هزار مکان ورزشی دست یافتهایم.
مجموعههای وزارت ورزش نیز از 6 به 15 هزار مجموعه افزایش یافته است.
یک ضلع مثلث پیشرفت همین مسائل سختافزاری است.
وی تاکید کرد: در این دوران چند رویداد مهم را پشتسر گذاشتیم، به ویژه در المپیک جوانان رتبه هفتم را کسب کردیم که بهترین رتبه ایران در ادوار المپیک است.
این اتفاق بزرگ نویدبخش روزهای خوب برای ورزش ایران خواهد بود.
همچنین در بازیهای آسیایی جاکارتا بیشترین مدال پس از پیروزی انقلاب را کسب کردیم و اگر پنچاک سیلات نبود، میتوانستیم پنجم شویم.
ما در اینچئون هم پنجم شدیم که در همین دولت بود.
در جام جهانی 2018 روسیه بهترین نتیجه تاریخ فوتبال ایران را گرفتیم و در گروه مرگ، چهار امتیاز کسب کردیم و مردم خاطرات خوش آن را فراموش نخواهند کرد.
علینژاد تصریح کرد: در سال 2019 که اتفاقات خوب و مثبتی را شاهد بودیم که قهرمان والیبال جوانان در جهان با مربی ایرانی شدیم، قهرمانی ووشو جهان، مدال طلای خادم الشریعه در جهان و ...
از توفیقات خوبی بود که بدست آمد.
در عین حال 57 درصد سهمیههای المپیک تا پیش از شیوع ویروس کرونا کسب شده بود.
ما 51 سهمیه گرفتیم و پیشبینی این را داشتیم که رکورد کسب ورودی المپیک را پشتسر میگذاریم.
امیدواریم با بازگشایی مسابقات، این مهم نیز محقق شود و رکورد 63 سهمیه المپیک ریو شکسته شود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان گفت: در بازیهای آسیایی جاکارتا به جز یکی دو مورد، سایر مدالهای طلا با مربیان ایرانی کسب شد و این اتفاق خوبی است.
البته کلاً با مربیان خارجی مخالف نیستیم و باید در جایی که نیاز باشد از دانش آنها بهره ببریم، اما فدراسیونها باید به مربیان داخلی توجه لازم را داشته باشند.
ما دو دوره المپیاد استعدادهای برتر را برگزار کردیم تا مشخص شود که به دنبال کار گلخانهای نیستیم و به سالهای آینده ورزش توجه داریم.
وی افزود: فرآیند بودجه نویسی را به فدراسیونها تغییر دادیم، در واقع هر فدراسیونی که موفق باشد، بودجه بیشتری میگیرد.
فدراسیونها توجهات و سیاستهای وزارت ورزش را دریافت میکنند و آنهایی که بیشتر به این مسائل عمل میکنند، بودجه بیشتری هم میگیرند.
از فردا تفاهمنامه با فدراسیونها امضا میشود که تا اواخر شهریور این کار به پایان خواهد رسید.
علینژاد تصریح کرد: یکی از مهمترین مسائل، بحث خصوصی سازی پرسپولیس و استقلال است.
تیمداری دولت کار غلطی است و وزارت ورزش نقش پدری دارد و نمیتواند تیمداری کند.
این دو باشگاه ساختارهای دولتی دارند، اما خودشان باید درآمدزایی کنند.
بر همین اساس کار خصوصی سازی با جدیت و همت وزیر ورزش شکل گرفت و از مهر پارسال تاکنون هفتهای یکجلسه در این باره صحبت شده است وپیش بینی ما این است که تا اواخر مهرماه فرایند ورود آنها انجام شود.
ادامه دارد...