خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سازمان جهانی بهداشت: تنها با واکسن نمی‌توان کرونا را از بین برد

فارس | بین‌الملل | جمعه، 31 مرداد 1399 - 22:26
سازمان جهانی بهداشت روز جمعه اعلام کرد تنها با واکسن کرونا نمی‌توان این بیماری را از بین برد.
جهاني،بهداشت،سازمان،بيماري،واكسن

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سازمان جهانی بهداشت روز جمعه گفت که تنها با واکسن کرونا نمی‌توان بیماری «کووید-۱۹» (بیماری کروناویروس ۲۰۱۹) را از بین برد.
به نوشته «سی‌ان‌بی‌سی» سازمان جهانی بهداشت روز جمعه گفت که واکسن، «ابزاری حیاتی» در مبارزه جهانی با ویروس کرونا است اما واکسن نمی‌تواند به تنهایی این بیماری همه‌گیر را به پایان برساند، ضمن آنکه هیچ تضمینی وجود ندارد دانشمندان به چنین واکسنی دست پیدا کنند.
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت تأکید کرد رهبران دنیا و عموم مردم باید یاد بگیرند این ویروس را مدیریت کنند و تغییرات دائمی در زندگی روزمره‌شان ایجاد کنند تا شیوع بیماری را کاهش دهند.
«تدرس آدهانوم»، مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت: «ما نمی‌توانیم به مرحله قبلی برویم.
در طول تاریخ، بیماری‌های همه‌گیر و شیوع این بیماری‌ها، اقتصادها و جوامع را تغییر داده‌اند.»
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت اضافه کرد: «همه‌گیری کووید-۱۹، ضرورت جدیدی برای تسریع تلاش‌ها جهت حل و فصل مسائل مربوط به تغییرت جوی ایجاد کرده است.»
در حال تکمیل...