خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استقبال طرف‌های مختلف از توافق آتش‌بس در لیبی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 31 مرداد 1399 - 22:10
طرف‌های مختلف از جمله اتحادیه عرب از توافق آتش‌بس میان دولت وفاق و پارلمان لیبی استقبال کردند.
ليبي،توافق،استقبال،خارجه،تاكيد،وزارت،وفاق

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از العربیه، پس از آنکه دولت وفاق لیبی و پارلمان این کشور در بیانیه‌ای جداگانه آتش‌بس اعلام کردند و خواستار تشکیل شورای ریاستی جدید در آستانه رایزنی‌های تحت نظر سازمان ملل شدند، طرف‌های بین المللی از این توافق استقبال کردند و آن را گامی به سمت حل اختلافات و درگیری‌ها در این کشور خواندند.
سفارت آمریکا در صفحه توییتر خود نوشت: از توافق صورت گرفته در لیبی استقبال می‌کنیم و آن را گام مهمی در راستای تجمیع طرف‌های مختلف می‌دانیم.
وزارت خارجه ایتالیا نیز از این تحول استقبال و تاکید کرد که طرف‌های لیبی باید مسیر آتش‌بس را دنبال کنند.
وزارت خارجه فرانسه هم این توافق را گامی مثبت ارزیابی کرد و مسکو با استقبال از این توافق آن را آغاز فرآیند سیاسی در لیبی عنوان کرد.
وزارت خارجه آلمان بر اهمیت این توافق تاکید و اعلام کرد که کمیته نظامی برآمده از مذاکرات سازمان ملل و کنفرانس برلین باید توافق آتش‌بس را در تمام سرزمین‌های لیبی را اجرایی کنند.
اتحادیه عرب هم براهمیت این اقدام تاکید و از آتش‌بس متقابل در لیبی استقبال کرد.
یک منبع در دبیرکلی اتحادیه عرب ابراز امیدواری کرد که توافق مذکور منجر به افزایش سرعت پایان‌بخشی به مذاکرات جاری میان دولت وفاق و ارتش لیبی در چارچوب کمیته نظامی شود و راه‌حل دائمی بدست آید.
انتهای پیام/