خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پشت صحنه سریال فاخر "سلمان فارسی" به روایت تصاویر

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 31 مرداد 1399 - 21:53
گروه استان‌ها- این روزها شهرستان شاهرود شاهد فیلمبرداری سریال سلمان فارسی به عنوان بزرگترین پروژه فیلمسازی تاریخ رسانه ملی است.
سلمان،سريال،فارسي،كشور،ميرباقري،شاهرود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، پیش تولید این سریال از یک سال پیش شروع شد و طبق برنامه‌ریزی‌ها پیش رفت.
به گفته داوود میرباقری، کارگردان این سریال، در ابتدا قرار بود این پروژه در کشور ترکیه فیلم برداری شود؛ اما با توجه به وضعیت کرونا و مسائل دیگر، کار فیلمبرداری به داخل کشور کشانده شد و اکنون در مجموعه بزرگی در مجاورت شهر زیبای مجن در شهرستان شاهرود، مراحل فیلمبرداری خود را می‌گذراند.
میرباقری داستان سلمان فارسی را در سه مقطع دیده است که این مقاطع شامل «تولد و جوانی سلمان فارسی در ایران باستان دوران ساسانیان»، «مهاجرت او به بیزانس روم که بخش عمده‌ای از زندگی سلمان، در آن دوره می‌گذرد» و بخش سوم که «گرویدن وی به دین اسلام» و قصه‌ای است که برای او در حجاز می‌گذرد.
در این سریال فاخر و بزرگ 20 هزار بازیگر از سراسر کشور شناسایی شده‌اند و 1500 شخصیت در سریال حضور دارند.
لازم به ذکر است مجموعه سلمان فارسی قرار است در 40 قسمت و در یک برنامه پنج ساله ساخته شود.
انتهای پیام/363/س