خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری هفتمین دوره روز علی اصغر (ع) در فارس

مهر | استان‌ها | جمعه، 31 مرداد 1399 - 20:12
شیراز- دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر استان فارس گفت: اولین جمعه محرم به عنوان روز جهانی حضرت علی اصغر است و امسال هفدهمین سال برگزاری این مراسم در فارس است.
صبوري،برگزار،شيرخوارگان،پويش،نقطه،مراسم،معيشتي،بسته،فارس،است ...

به گزارش خبرگزاری مهر، شاهرخ صبوری با بیان اینکه در ۸ سال گذشته مقام اول کشور در برگزاری مراسم شیرخوارگان حسینی چه از نظر جمعیت و چه نقطه برگزاری را داشته‌ایم، گفت: سال گذشته این مراسم در ۶۰۰ نقطه استان و ۶ هزار و ۵۰۰ نقطه کشور برگزار شد و امسال با توجه به شیوع کرونا و اهمیت و حفظ سلامت مردم و تبعیت از دستورات ستاد ملی کرونا همایش شیرخوارگان حسینی در اولین جمعه ماه محرم برگزار می‌شود.
او افزود: امسال این مراسم در ۷ هزار نقطه و ۴۵ کشور و ۶۵۰ نقطه در فارس به شیوه متفاوتی برگزار می‌شود.
صبوری همچنین گفت: این مراسم روز جمعه اول محرم بدون حضور مردم در شاه چراغ (ع) برگزار می‌شود و مردم و والدین شیرخوارگان می‌توانند از ۱۰ صبح از سیمای فارس شاهد مراسم روضه خوانی و عزاداری باشند و به رغم سال‌های گذشته که با شور بالا بود، امسال با شعار " هر خانه یک حسینیه" برگزار می‌شود.
او ادامه داد: با توجه به شیوع ویروس و تنگناهای معیشتی و فرمایش رهبری در راستای ادامه مواسات و همدلی مومنانه این پویش در مجمع استان طرح شد و بسته معیشتی در نظر گرفته شده است.
صبوری خاطرنشان کرد: شرکت مردم در این پویش به دو شیوه تهیه بسته معیشتی و کمک به نیازمندان و همچنین ارسال کمک‌های نقدی به دبیرخانه مجمع جهانی حضرت علی اصغر استان فارس است.
به گفته صبوری تلاش هیئت خادمین عاشقان ثارالله در گند زدایی و ضدعفونی و تهیه بسته معیشتی ادامه دارد برای اولین بار در کشور شیرخوارگان استان فارس خیر و بانی خیر هستند و نیازمندی محرومان تأمین می‌شود.
او تصریح کرد: تأمین اعتبار همدلی و پویش دستان کوچک با کمک خیرین و نذرهای مردم انجام شد و همچنین با اعلام عمومی به مادران، نذورات جمع آوری و بسته تأمین شد.
صبوری در ادامه نیز گفت: عزاداری امام حسین تعطیلی بردار نیست و می‌توان ارادت خود را به شیوه‌های مختلف نشان داد و پویش " سربازان در گهواره" در کنار برنامه جهانی در نظر گرفته شده است.
صبوری افزود: پویش سربازان در گهواره در قالب عکس از شیر خوارگان که برای چندمین سال متوالی است برگزار می‌شود و سالهای گذشته افراد زیادی در همایش شرکت و فرزندان خود را به عنوان سربازان امام‌زمان ثبت نام می‌کردند که امسال نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد را به شماره ۳۰۰۰۸۰۰۲۳۳ پیامک کنند و در باشگاه شیرخوارگان حسینی ثبت نام می‌شوند.