خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای ترخیص شجریان تا ۳ روز آینده

ایسنا | فرهنگی و هنری | جمعه، 31 مرداد 1399 - 20:08
حسن عباسی از پزشکان معالج و دوستان محمدرضا شجریان از تلاش پزشکان برای ترخیص این هنرمند از بیمارستان ظرف دو - سه روز آینده خبر داد.
شجريان،محمدرضا،روز،بيمارستان،استاد،ترخيص

حسن عباسی از پزشکان معالج و دوستان محمدرضا شجریان از تلاش پزشکان برای ترخیص این هنرمند از بیمارستان ظرف دو - سه روز آینده خبر داد.
به گزارش ایسنا عباسی که در یکی _ دو روز اخیر از انتشار خبرهایی خوب درباره محمدرضا شجریان خبر داده بود، در تازه‌ترین پست خود در صفحه شخصی‌اش در اینستاگرام نوشته است:
«امروز جمعه سی و یکم مرداد ماه شرایط عمومی استاد شجریان بزرگ همچنان پایدار است و با همکاری و هماهنگی همه متخصصان سعی داریم برای ترخیص استاد در دو و سه روز آینده هماهنگ شویم.
ان‌شالله مشکلی پیش نیاید و گرفتاری جدیدی پیش نیاید به امید خدا.»
بیمارستان جم هم عصر امروز، جمعه با انتشار اطلاعیه شماره ۷ درباره وضعیت جسمانی محمدرضا شجریان نوشته است: «امروز شرایط عمومی، قلبی و ریوی تنفسی استاد محمدرضا شجریان پایدار و مشابه روز قبل است، و جهت مراقبت بیشتر در بخش آی سی یو است.»
محمدرضا شجریان به دلیل آنچه از سوی پزشک معالجش شوک عفونی عنوان شد، صبح روز شنبه (۲۵ مرداد ماه) به بیمارستان جم منتقل و از همان زمان در بخش آی سی یو (مراقبت‌های ویژه) بستری است.
انتهای پیام