خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش نسبی قیمت نفت در بازار جهانی

فارس | اقتصادی | جمعه، 31 مرداد 1399 - 17:20
هر بشکه نفت برنت در معاملات امروز بازار جهانی 15 سنت کاهش قیمت را تجربه کرد.
نفت،كاهش،قيمت،بشكه،عرضه،بازار،گزارش،دلار

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، در معاملات امروز بازار جهانی هر بشکه نفت برنت دریای شمال 44.75 دلار قیمت گذاری شد که نسبت به دیروز 15 سنت معادل 0.3 درصد کاهش داشته است.
قیمت نفت آمریکا هم 21 سنت کاهش یافت و 42.61 دلار در هر بشکه قیمت‌گذاری شد.
به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی سازمان کشورهای صادر کننده نفت، ‌اوپک، هر بشکه نفت تولیدی این سازمان در آخرین مبادلات دو روز پیش 45.19 دلار قیمت گذاری شده است.
به گزارش رویترز، علیرغم آنکه قیمت نفت کاهش چند سنتی را تجربه کرده، اما صحبت کشورهای تولید کننده نفت برای پایین نگه داشتن عرضه از کاهش آن جلوگیری کرده است.
در صورتی که امروز بازار با روند کنونی بسته شود، این سومین هفته متوالی خواهد بود که قمیت نفت روند افزایشی را طی می‌کند.
در معاملات روز گذشته به خاطر نگرانی‌ها نسبت به روند بهبود اوضاع اقتصادی در جهان در سایه شیوع ویروس کرونا از یک سو و بالا رفتن دوباره تعداد افراد بیکار شده در آمریکا از سوی دیگر شاهد کاهش یک درصدی قیمت نفت برنت و نفت آمریکا بودیم.
یک گزارش درون گروهی میان اعضای اوپک پلاس نشان می‌دهد که این گروه روی ملزم کردن اعضایی که بیش از میزان سهمیه خود تولید کرده‌اند، به کاهش عرضه متمرکز شده است.
برخی گزارشات حاکی از آن است که برخی اعضای اوپک باید برای جبران مازاد عرضه اخیر خود به بازار در مجموع 2.31 میلیون بشکه از عرضه نفت به بازار جهانی بکاهد.
انتهای پیام/ب