سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ساعات کاری ادارات خراسان‌رضوی از فردا به حالت عادی بر می‌گردد

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 31 مرداد 1399 - 15:30
گروه استان‌ها-معاون استاندار خراسان‌رضوی گفت: ساعات کاری ادارات این استان از شنبه 17 اسفند به حالت عادی باز خواهد گشت.
رضوي،ادارات،خراسان،شهريور

کوکب موسوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: بنا بر تصمیم اخذشده در ستاد فرماندهی عملیات مدیریت کرونا در خراسان‌رضوی، فعالیت ادارات در خراسان رضوی از روز شنبه اول شهریور ماه به حالت عادی باز خواهد گشت.
وی افزود: طبق اعلام دبیرخانه شورای اداری استان خراسان رضوی، از روز شنبه مورخ یکم شهریور 99 ساعات اداری در ادارات استان به روال قبل "از ساعت 7 تا 14:30" بر می‌گردد.
معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: کارمندان ادارات بنا به تصمیم مدیران به‌صورت چرخشی و شیفت‌بندی در محل کار خود حاضر خواهند شد.
انتهای پیام/282/ ز