خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 20 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علت قیام عظیم حسینی به روایت رهبر انقلاب

مشرق | فرهنگی و هنری، فرهنگی و هنری | جمعه، 31 مرداد 1399 - 15:02
دستگاه،فاسد،قيام،منتشر،مبارزه

به گزارش مشرق، یک کاربر فضای مجازی بخشی از سخنان رهبری درباره فلسفه قیام امام حسین (ع) را در توییتر منتشر کرد: وقتی میگوییم فاسد شدن دستگاه از درون، یعنی افرادی در جامعه پیدا شوند که به تدریج بیماری اخلاقی مسری خود، دنیازدگی و شهوت‌زدگی را که متاسفانه مهلک هم هست همینطور به جامعه منتقل کنند.
در چنین وضعیتی، مگر کسی دل و جرأت یا حوصله پیدا می‌کرد که به سراغ مخالفت با دستگاه یزید بن معاویه برود؟
چه کسی به فکر این بود که با دستگاه ظلم و فاسد آن روز یزیدی مبارزه کند؟
در چنین زمینه‌ای، قیام عظیم حسینی به وجود آمد، که هم با دشمن مبارزه کرد و هم با روحیه راحت طلبیِ فسادپذیرِ رو به تباهی میان مسلمانان عادی و معمولی.
این مهم است.
۱۳۷۱/۱۱/۶
*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.