خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکسن کرونای روس‌ها روی ۴۰ هزار نفر آزمایش می‌شود

ایسنا | برگزیده، دانش و فناوری | جمعه، 31 مرداد 1399 - 12:08
روسیه اعلام کرد که واکسن کروناویروس ساخت خود را به زودی روی ۴۰ هزار نفر آزمایش می‌کند.
واكسن،روسيه،آزمايش،ساخت،نفر،كرونا،پروتكل

روسیه اعلام کرد که واکسن کروناویروس ساخت خود را به زودی روی ۴۰ هزار نفر آزمایش می‌کند.
به گزارش ایسنا به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، چندی پیش ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه خبر تایید واکسن کرونا را به جهانیان اعلام کرد تا روسیه به اولین کشوری تبدیل شود که واکسن قطعی کرونا را ثبت کرده است.
این واکسن(Sputnik V) نام گرفته و قرار است تولید آن در مقیاس کامل از ماه سپتامبر آغاز شود.
گرچه کارشناسان بهداشت و مقامات دولتی سراسر جهان با استناد به سرعت تایید این واکسن و نبود اطلاعات دقیق، نسبت به ساخت آن ابراز نگرانی کرده‌اند.
نتایج آزمایشات انسانی واکسن که در بازه زمانی دو ماهه انجام شد، هنوز هم در دسترس عموم قرار نگرفته است.
"دنیس لوگونوف"(Denis Logunov) قائم مقام علمی موسسه تحقیقاتی "گاملایا"(Gamaleya) گفت: گواهی ثبت‌ مشروط واکسن به این معناست که ما مجبوریم آزمایش بالینی گسترده‌تری نیز انجام دهیم.
وی ادامه داد، در حال حاضر ما برای یک پروتکل بزرگ با حضور ۴۰ هزار نفر به توافق رسیده‌ایم.
هدف این پروتکل صرفا مطالعه بیشتر ایمنی واکسن نیست، بلکه ما باید اثربخشی اپیدمیک این واکسن را هم ارزیابی کنیم.
به این ترتیب روسیه واکسن ساخت خود را روی ۴۰ هزار نفر آزمایش می‌کند.
انتهای پیام