خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش رئیس حزب محافظه کار انگلیس به توافق برگزیت

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 18 اسفند 1397 - 12:50
رئیس حزب محافظه کار انگلیس بر این باور است که بریتانیا با پیشنهاد اتحادیه اروپا برای خارج کردن مذاکرات برگزیت از بن بست، موافقت نخواهد کرد.
بريتانيا،اتحاديه،اروپا،بارنيه،اتحاد،براندون

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، براندون لوئیس رهبر حزب محافظه کار انگلیس در مصاحبه با رادیو بی بی سی گفت: بریتانیا نمی تواند با پیشنهاد میشل بارنیه مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا برای شکستن بن بست مذاکرات مربوط به برگزیت موافقت کند چرا که این پیشنهاد اتحاد بریتانیا را به واسطه رفتار متفاوت با ایرلند شمالی به خطر خواهد انداخت.
در حالی که کمتر از سه هفته فرصت به ترک اتحادیه اروپا از سوی انگلیس باقی مانده است، میشل بارنیه روز جمعه گفته است که بریتانیا می تواند این حق را به صورت یکجانبه داشته باشد تا اتحادیه گمرکی اتحادیه اروپا را پس از برگزیت ترک کند.
با این حال، ایرلند شمالی در اتحادیه گمرکی اروپا باقی خواهد ماند.
براندون در ادامه تصریح کرد: ما قصد پذیرفتن توافقنامه ای را نخواهیم داشت که اتحاد بریتانیا را به خطر بیندازد.
پیشنهادی که بارنیه مطرح کرده قدرت بریتانیا را تضعیف خواهد کرد.
دولت لندن هر چیزی را که اتحاد بریتانیا را به خطر بیندازد، تحمل نخواهد کرد.
انتهای پیام/