از تهیه جهیزیه جوانان تا سازندگی جزیره/ اقدامات ارزشمند ستادی که به فرمان امام در «هرمز» پای کار است+فیلم و عکس
تلاش ستاد اجرایی متمرکز بر تقویت تولید، تقویت اشتغالهای موجود و کار محرومیتزدایی است تا بتوان وابستگی کشور را کاهش داد و از طریق این مسیر برای مردم هر منطقه، برکاتی را در سایه انقلاب اسلامی به ارمغان آورد.

تلاش ستاد اجرایی متمرکز بر تقویت تولید، تقویت اشتغالهای موجود و کار محرومیتزدایی است تا بتوان وابستگی کشور را کاهش داد و از طریق این مسیر برای مردم هر منطقه، برکاتی را در سایه انقلاب اسلامی به ارمغان آورد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، اهدای تعداد 5000 جهیزیه به زوجین جوان از سوی بنیاد احسان و بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در کشور در حال انجام است که سهم استان هرمزگان تعداد 56 سری شامل اقلام ضروری منزل با اعتباری افزون بر یک میلیارد و 120 میلیون تومان است که آئین برگزاری این مراسم با حضور عبدالعلی صاحبمحمدی معاون ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در جزیره هرمز برگزار شد.
تعداد 31 سری از این 57 سری به زوجین جوان جزیره هرمز اهدا شد که ارزش هر کدام از این سری مبلغ 200 میلیون تومان است که با همکاری بنیاد احسان و بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به جوانان هرمزی تقدیم شد.
مسؤولان ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در بدو ورود به هرمز با حضور در گلزار شهدای این جزیره به مقام شامخ شهدای جلیلالقدر ادای احترام کردند و با آرمانهای والای شهیدان پیمان دوباره بستند.
در این مراسم پس از قرائت خطبه عقد میان زوجین، جهیزیه 31 زوج هرمزی نیز به آنان اهدا و بدون حضور میهمانان و یا جمع خاصی از آنان تجلیل شد.
تعمیر 70 باب واحد مسکونی در هرمز
منوچهر دانشمد در گفتوگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار داشت: 5000 جهیزیه از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) به زوجین جوان سراسر کشور اهدا خواهد شد.
وی با بیان اینکه سهم استان هرمزگان تعداد 57 سری شامل اقلام ضروری منزل است، افزود: تعداد 31 سری از این 57 سری به زوجین جوان جزیره هرمز اهدا شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان تصریح کرد: ارزش هر کدام از این سری مبلغ 200 میلیون تومان است که با همکاری بنیاد احسان و بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) اهدا گردید.
دانشمند یادآور شد: متعاقبأ مقرر است مبلغ یک میلیارد و 100 میلیون تومان به تمامی ادارات مستقر در جزیره هرمز شامل: آموزشی، فرهنگی، نظامی، ورزشی، مساجد، خرید لوازم اداری، سرمایشی، ورزشی، تعمیر مساجد و تعمیر تعداد 70 منزل مسکونی انجام شود که شناسایی این مهم از سوی گروههای جهادی همکار ستاد و دستگاههای اجرایی جزیره بوده است.
اجرای بیش از 22 میلیارد تومان پروژه در «هرمز» توسط «بنیاد برکت»
این مسؤول با بیان اینکه بنیاد برکت حدود سه سال است که در جزیره هرمز حضور دارد، اظهار داشت: کل اعتباراتی که تا امروز در جزیره هرمز از سوی بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) انجام شده است 22 میلیارد و 248 میلیون تومان بوده است.
وی افزود: پروژه رینگ دور جزیره را بهعنوان یکی از پروژههای گردشگری در دستور کار قرار دادهایم که برای این پروژه تا کنون 10 هزار متر زیرسازی و 10 هزار متر آسفات انجام و 3 هزار متر پیادهروسازی نیز در این خصوص کار شده است.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان در ادامه گفت: بخش ساماندهی سواحل غربی و شرقی هرمز را مد نظر قرار دادیم که در این خصوص قسمت غربی به اتمام رسیده و قسمت شرقی نیز 30 درصد آن آغاز و هماکنون ادامه دارد.
توسعه شبکه آبرسانی جزیره
دانشمند تصریح کرد: تعویض لولههای فرسوده شهر و توسعه شبکه آبرسانی جزیره هرمز را داشتیم که 10 کیلومتر آن به اتمام رسیده است و ادامه عملیات آن در حال اجراست و همچنین توسعه شبکه فاضلاب این جزیره نیز به طول یک کیلومتر در دست اقدام است.
وی ادامه داد: در حوزه پسماند جزیره، فاز اول نیز در حال انجام و فاز دوم هم بهزودی آغاز خواهد شد.
مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان عنوان داشت: در بحث روشنایی، حدود 2700 متر روشنایی در جزیره و همچنین 5100 متر در طول رینگ، روشنایی انجام شده است.
دانشمند افزود: دو لندیگکرافت جهت توسعه گردشگری هرمز در دو مرحله 6 ماهه اجاره شد و بهصورت رایگان در اختیار جزیره قرار گرفت.
ایجاد مرکز جامع سلامت در جزیره
وی در ادامه بیان کرد: راهاندازی بومگردی و احداث پنج ایستگاه گردشگری و مرکز صنایع دستی را دستور کار داریم که با همکاری استانداری هرمزگان و میراث فرهنگی در حال انجام است.
بهسازی 70 باب خانه فرسوده اهالی، احداث مرکز جامع سلامت جزیره و بهسازی اماکن عمومی شهر مواردی بود که مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) هرمزگان به آن اشاره کرد.
دانشمند در پایان خاطرنشان ساخت: احداث سه باب خانه عالم را دستور کار خود قرار دادیم که یک باب آن پایان پذیرفت و دو باب دیگر نیز بهزودی عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد.
اجرای 79 هزار میلیارد تومان پروژه در کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)
عبدالعلی صاحبمحمدی در بازدید جزیره هرمز و در مراسم اهدای جهیزیه به 31 زوج جوان هرمزی اظهار کرد: روحیه و عزم بلندی در ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در خدمت به مردم مناطق کمتربرخوردار کشور وجود دارد و بنده شخصا با عشق و ارادتی که به مردم هرمز و هرمزگان دارم، هرگز دوران 3 ساله استانداری و حضورم در این استان را در شمار روزها و سالهای عمرم حساب نمیکنم چرا که مردم این استان عزیز، نجیب و پرمهر هستند و گیرایی این استان نیز بدلیل همین روحیه مردم است.
وی افزود: کشور ما پهناور و گستردگی جمعیت بالا است و رساندن امکانات و تجهیزات به همه مناطق کشور، کار طاقتفرسایی است اما با روحیه جهادی و همتی مضاعف و با عشق و ایمان به کار میتوان کارهای بزرگی انجام داد و حق مردمی که با تأخیر به آنها رسیده را ادا کرد.
معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با اشاره به نگاه ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی به جزیره هرمز و اهمیت این جزیره و ضرورت خدمت مضاعف به مردم عزیز آن، خاطرنشان کرد: ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) یک رسالت ویژه دارد و رویکرد عمومی این ستاد اقتصاد مقاومتی است و هیچ برنامهای در ستاد وجود ندارد مگر با این رویکرد عملیاتی شود.
تقویت تولید، اشتغال و محرومیتزدایی 3 محور فعالیتهای ستاد اجرایی فرمان امام (ره)
صاحب محمدی ادامه داد: تلاش ستاد اجرایی متمرکز بر تقویت تولید، تقویت اشتغالهای موجود و کار محرومیتزدایی است تا بتوانیم وابستگی کشور را کاهش داده و از طریق این مسیر برای مردم هر منطقه، برکاتی را در سایه انقلاب اسلامی به ارمغان بیاوریم.
وی یکی از دلایل توفیق ستاد اجرایی در انجام کارهای بزرگ در کشور را چابکی ستاد و کاهش عرض و طول اداری عنوان کرد و بیان داشت: بنیاد برکت فقط 40 نفر نیرو دارد اما 13 هزار میلیارد تومان پروژه را در کشور راهبری میکند.
بنیاد احسان نیز که به تازگی شکل گرفته و اقدامات بزرگی نظیر تأمین جهیزیه و بستههای معیشتی و توزیع اقلام تحصیلی و ...
را بر دوش دارد نیز فقط 13 نیرو دارد و همه این اقدامات و کمکها و جهیزیهها و بسته معیشتی و ...
را فقط 13 نفر مدیریت و انجام میدهند.
مشارکت و همکاری با 6 هزار گروه جهادی در کشور
معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) با اشاره به ساماندهی بیش از 6 هزار گروه جهادی در سراسر کشور، تصریح کرد: از روحانی تا دانشجو و دانشآموز، پزشک و استاد دانشگاه و اصناف و ...
در این گروههای جهادی پای کار انجام کارهای بزرگی هستند که ستاد اجرایی نسبت به ساماندهی آنها و حمایت از فعالیتهای جهادی اقدام کرده است.
حضور در بیش از 8 هزار روستا در 200 شهرستان
صاحبمحمدی در ادامه در بیان گستردگی کار در ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) در سراسر کشور، گفت: 200 شهرستان در 31 استان کانون فعالیتهای ستاد اجرایی هستند.
در بیش از 8 هزار روستا پروژه انجام داده و یا در حال انجام هستیم و 79 هزار میلیارد تومان ارزش این پروژهها با 556 هزار اشتغال مستقیم و غیرمستقیم است.
وی رویکرد ستاد اجرایی را، توانمندسازی اقتصادی و خدمات اجتماعی و خدمات زیربنایی عنوان و اظهار کرد: در حوزه خدمات زیربنایی و فقط با 40 نفر نیرو در بنیاد برکت توانستهایم بیش از 97هزار و 500 پروژه را در کشور در حوزههای راه، آب، آموزش، بهداشت و درمان و ...
عملیاتی کنیم.
موازیکاری با بخش خصوصی در ستاد اجرایی وجود ندارد
معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) تأکید کرد: موازیکاری در ستاد اساسا وجود ندارد.
ما نه با بخش خصوصی و نه با بخش دولتی موازیکاری نداشته و نداریم و هیچجایی وجود ندارد که رقیب بخش خصوصی باشیم بلکه با تعامل، همراهی و حرکت بر پایه برنامههای از پیش تعیین شده را در دستور کار خودمان قرار دادهایم.
وی اضافه کرد: چندین بیمارستان با 2500 تخت توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ساخته و یا در حال ساخت داریم که با هماهنگی وزارت بهداشت صورت گرفته است.
بیمارستانهای نیمهتمام متعددی را که سالها معطل بوده، شناسایی و تکمیل کردهایم و این روند را با جدیت ادامه خواهیم داد تا بتوانیم خدمات مناسبتری در بخشهای مختلف به مردم ارائه کنیم.
استاندار اسبق هرمزگان با اشاره به این که ستاد اجرایی فرمان امام (ره) پس از شناسایی پروژههای اولویتدار، مجری را هم همان دستگاههای مربوطه قرار میدهد و دخالتی در اجرای پروژهها نمیکند، تصریح کرد: در زمینه مدرسهسازی نیز 1900 مدرسه با 10 هزار و 300 کلاس را در دستور کار داشتیم که فقط 15 درصد از کار باقیمانده است و 85 درصد مدارس و کلاسها تحویل شده است و کار برای تکمیل مابقی کلاسها نیز ادامه دارد.
ساخت 220 مرکز بهداشتی و درمانی در کشور
صاحب محمدی در پایان به ساخت 220 مرکز بهداشتی و درمانی در کشور توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اشاره و بیان داشت: 40 هزار مسکن محرومان ساخته و تحویل شده و 1510 مرکز فرهنگی نیز در مناطق عمدتا روستایی و حاشیه شهرها تکمیل و عملیاتی شد تا در خدمت مردم باشد.
انتهای پیام/3264/ر