خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازپس گیری اراضی ملی برای اشتغال جوانان ، گردشگری و رفاه عمومی

مهر | سیاسی | جمعه، 31 مرداد 1399 - 08:10
قم- رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی گفت: قرار است اراضی ملی پس گرفته شده در قالب تعاونی در اختیار جوانان برای جهش تولید و اشتغال زایی قرار گیرد.
اراضي،مجلس،مطرح،توليد،ملي،عنوان

به گزارش خبرنگار مهر؛ علیرضا زاکانی صبح پنج شنبه در جلسه شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان که در محل سالن کرامت استانداری برگزار شد با اشاره به ضرورت تدوین قانونی برای بازگرداندن اراضی ملی به مردم گفت: بر اساس طرحی که در مجلس درباره چگونگی استفاده از منابع طبیعی مطرح است پیش بینی شده اراضی پس گرفته شده را در قالب تعاونی در اختیار جوانانی که صاحب ایده هستند برای رونق تولید و اشتغالزایی برای تولید ثروت قرار دهیم.
رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس افزود: بهره‌گیری از اراضی ملی پس گرفته شده در زمینه گردشگری و رفاه عمومی از دیگر طرح‌های مطرح در مجلس است که از این زمین‌ها به عنوان گردشگاه‌هایی استفاده خواهد شد که می‌توان این طرح را به عنوان پایلوت در قم اجرایی کرد.
وی افزود: در ۴۱ سال گذشته بعضاً اراضی و منابعی واگذار کردیم و متأسفانه صیانت خوبی هم در این اراضی صورت نگرفته است که باید در مجلس نسبت به این موضوع بیشتر توجه شود.