سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

52 بنای غیرمجاز در روستاهای رامیان تخریب شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 مرداد 1399 - 17:21
گروه استان‌ها- دادستان عمومی و انقلاب رامیان گفت: امروز 52 ساخت و ساز غیرمجاز در روستاهای رامیان تخریب شد.
باغي،غيرمجاز،تخريب،كشاورزي،مظفري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، مظفری اظهارداشت: این بناهای غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی و باغی روستاهای نیلبرگ و باقرآباد ساخته شده بود که بر اساس تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری زمین های زراعی و باغی تخریب شد.
وی گفت: فنس کشی‌ها و تغییر کاربری‌هایی که برای دامداری و کاشت درخت انجام شده بود، تخریب نشده است.
دادستان مظفری افزود: هفته آینده نیز چند تغییر کاربری غیرمجاز در روستای پاقلعه این شهرستان تخریب خواهد شد.
دادستان عمومی و انقلاب رامیان از مردم خواست پیش از ساخت و ساز، مجوزهای مورد نیاز را از دستگاه‌های مربوطه دریافت کرده و از ساخت بنا در زمین‌های کشاورزی و باغی خودداری کنند.
وی تاکید کرد که در اجرای احکام قلع و قمع بناهای غیرمجاز در زمین‌های کشاورزی، باغی و منابع طبیعی گذشتی وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام/581/ ت