خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

53 هزار متر از اراضی ملی در جزیره قشم رفع تصرف شد

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 30 مرداد 1399 - 15:13
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: 53 هزار متر مربع از اراضی ملی در جزیره قشم به ارزش بیش از 84 میلیارد و 800 میلیون ریال رفع تصرف شد.
هرمزگان،اراضي،قشم،قضائي،دادگستري،استان،ملي،متصرفان،تصرف

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، به نقل از روابط عمومی اداره کل دادگستری استان هرمزگان، علی صالحی اظهار داشت: 53 هزار مترمربع از اراضی ملی و دولتی در جزیره قشم به ارزش بیش از 84 میلیارد و 800 میلیون ریال رفع تصرف شد.
وی خاطرنشان کرد: این اراضی در محدوده شهر درگهان قرار دارد که رفع تصرف از آن به دستور مقام قضائی و با حضور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان قشم در محل اجرا شد.
رئیس کل دادگستری هرمزگان در ادامه افزود: متصرفین در این محل بدون داشتن اسناد و مدارک مالکیت و به صورت غیرقانونی، نسبت به ایجاد سد و بند خاکی و همچنین احداث 2 باب واحد مسکونی ویلایی، غرس درختان و ساخت آب انبار اقدام کرده بودند.
وی در ادامه با تاکید بر عزم راسخ دستگاه قضائی به منظور برخورد قاطع و بدون اغماض با متصرفان اراضی ملی یادآور شد: متخلفان برابر قانون تحت پیگرد قرار می‌گیرند و با قلع و قمع ساخت و ساز‌های غیرمجاز، اراضی ملی از دستبرد متجاوزان و فرصت طلبان محفوظ خواهد ماند.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان خاطرنشان کرد: مشارکت و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی و اطلاع‌رسانی مردمی امکان برخورد به موقع با متصرفان را فراهم می‌سازد و به همین منظور دستگاه قضائی استان هرمزگان به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارشات مردمی در این زمینه است.
انتهای پیام/7558/ح