خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج از بنگاه‌داری نگران کننده نیست/ تبدیل سرمایه فعلی به سهام‌های سودآور

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 30 مرداد 1399 - 11:14
سالاری گفت: خروج از بنگاه‌داری جای نگرانی ندارد، ما می‌توانیم سرمایه فعلی خود را تبدیل به سهام‌های سودآور کنیم و سهامی نباشد که ما را بنگاه دار کند.
اجتماعي،تامين،سهامي،بنگاه،خروج

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:
مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره خروج از بنگاه‌داری تامین اجتماعی و نگرانی‌های حاصل از این تغییرات، اظهار کرد: رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که بر موضوع خروج تامین اجتماعی از بنگاه‌داری تاکید داشتند و اعلام کردند آنچه را که ما می‌فروشیم و وجوه حاصل می‌شود حتماً سهام برتر و پربازده‌تر خریداری کنیم.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: همچنین سهامی که در بنگاه جدیدی میخریم ما را نباید دوباره به سمت بنگاه‌داری و مدیریت شرکت سوق دهد و جای نگرانی ندارد، ما می‌توانیم سرمایه فعلی خود را تبدیل به سهام‌های سودآور کنیم و سهامی نباشد که ما را بنگاه دار کند.
سالاری گفت: درصد سهام ما در بنگاه‌هایی که دیگران اداره می‌کنند درصد کمی باشد و سود سهامی که به صورت سالانه دریافت می‌کنیم و به ما میر‌سد سودآوری بهتری داشته باشد و این موضوع با خروج از بنگاه داری امکان پذیر است و هدف اصلی ما از این اقدام کسب سود بیشتر از سرمایه گذاری در بنگاه‌های غیر مدیریتی است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/