خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیک‌تاک چین استخدام در آمریکا را افزایش داد

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 30 مرداد 1399 - 06:16
علی‌رغم تلاش ترامپ برای ممنوعیت اپلیکیشن تیک‌تاک در آمریکا دفاتر این شرکت در نیویورک، لس‌انجلس، کالیفرنیا، این هفته ۳.۵ درصد به نیروی کار خود افزوده‌اند.
شركت،آمريكا،ممنوعيت،شغلي

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از اسپوتنیک، نتیجه تحقیقات جدید بیزنس‌اینسایدر نشان داد علی‌رغم تلاش ترامپ برای ممنوعیت اپلیکیشن تیک‌تاک در آمریکا، دفاتر این شرکت در نیویورک، لس‌آنجلس، کالیفرنیا، این هفته ۳.۵ درصد به نیروی کار خود افزوده‌اند و تعداد کل فرصت‌های شغلی این شرکت در آمریکا را به ۳۵۷ نفر رسانده‌اند.
سهم فرصت‌های شغلی در دفاتر آمریکا از کل فرصت‌های شغلی این شرکت در جهان از ۲۷.۴ درصد به ۲۸ درصد رسید.
برندان گاهان، تحلیل‌گر ارشد شرکت مکانیزم آمریکا در مصاحبه با بیزنس اینسایدر گفت: به نظر می‌رسد شرکت تیک‌تاک با سرعتی فوق‌العاده در حال استخدام نیرو است.
به نظر می‌رسد آنها کاملاً اطمینان دارند از آمریکا خارج نخواهند شد.
به تعویق انداختن ممنوعیت این شرکت از ممنوعیت فوری به ممنوعیت در ۴۵ روز آینده، توسط ترامپ هم این دیدگاه را تقویت می‌کند.