خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درمان مؤثرتر از «فاویپیراویر» و «رمدسیویر» چیست؟

مشرق | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 30 مرداد 1399 - 01:31
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) گفت: درمان بیماران مبتلا به کرونا با روش پلاسما درمانی، به مراتب اثرگذاری بیشتری از داروهای رمدسیور و فاویپیراویر داشته است،
پلاسما،دانشگاه،كرونا،درماني،نتايج

به گزارش مشرق، حسن ابوالقاسمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) در خصوص آخرین تحقیقات انجام شده در این دانشگاه علوم پزشکی برای مقابله با کرونا اظهار داشت: تحقیقات در حوزه‌های اپیدمیولوژی، پلاسما درمانی انجام شده است.
وی با بیان اینکه پلاسما درمانی تا حدود زیادی در بهبود بیماران مبتلا به کرونا اثر دارد گفت: این روش کاملا مطمئن و بدون عارضه است، همچنین استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمال نیز نتایج مثبتی داشته است اما تعداد درمان با این روش محدود بود.
ابوالقاسمی تصریح کرد: به دلیل اینکه احتمال می‌رفت استفاده از سلول‌های مزانشیمال در آینده باعث عارضه شود استفاده از این روش متوقف شد.
اطلاعات اپیدمیولوژی خوبی در زمینه مبارزه با این بیماری به دست آمده که در اختیار محققان قرار گرفت.
وی گفت: مطالعات بالینی بسیاری از داروها در این دانشگاه انجام شد، تعویض پلاسما از دیگر پروژه‌های این دانشگاه بود که نتایج خوبی داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیة‌الله (عج) تصریح کرد: پلاسما درمانی به مراتب اثرگذاری بیشتری از داروهای رمدسیور و فاویپیراویر داشته است، و هرچه زودتر از این روش استفاده شود نتایج بهبودی بیشتر خواهد بود لذا تقاضا می‌شود بهبود یافتگان کرونا اقدام به اهدای پلاسما کنند تا از این طریق جان بیماری نجات پیدا کند.