خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشنهاد سازمان پدافند غیرعامل به مجلس

مشرق | سیاسی | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 20:02
رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: با وجود احتمال شبیه‌سازی حوادث بیروت، پیشنهاد شد که مجلس شواری اسلامی ساماندهی و ایجاد آمادگی برای مراکز پرخطر شهری را به دولت و دستگاه ها تکلیف کند.
انرژي،غيرعامل،پدافند،كميسيون،مراكز،حوزه،مطرح

به گزارش مشرق، سرتیپ پاسدار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور پس از حضور در کمیسیون انرژی مجلس گفت: گزارشی از اقدامات انجام شده پدافند غیرعامل در حوزه‌های انرژی همچون برق، گاز، پتروشیمی، نفت و هسته‌ای به کمیسیون ارائه و پیشنهاداتی جهت رفع موانع و مشکلات مطرح شد.
بیشتر بخوانید: جزئیات همکاری راهبردی پدافند غیرعامل و بسیج
وی ادامه داد: با توجه به احتمال حملات سایبری به زیرساخت‌های حوزه انرژی پیشنهاد شد؛ بخش سایبری حوزه انرژی در لایه صنعتی تفکیک و الزامات خاصی برای این مهم تهیه شود در همین راستا کمیسیون به ما ماموریت تهیه پیش نویس اولیه درباره موضوع را داد، درواقع اهمیت مخاطرات سایبری در لایه صنعتی در این جلسه مطرح شد.
رئیس پدافند غیرعامل به دیگر موضوعات مطروحه در این جلسه اشاره کرد و گفت: باوجود احتمال شبیه‌سازی حوادث بیروت، وجود مراکز پرخطر در حوالی شهرها و مراکز جمعیتی مطرح است لذا با توجه به اینکه عمدتا در حوزه انرژی و پتروشیمی هستند، پیشنهاد شد؛ مجلس شواری اسلامی به دولت و دستگاه ها تکلیف کند؛ ساماندهی و ایجاد آمادگی برای مراکز پرخطر شهری را در دستور کار قرار دهیم البته موضوعات طی یک پیش نویس اولیه آماده و خدمت کمیسیون تقدیم شد و ان‌شاء الله در دستور کار قرار گیرد.