خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش حزب سودانی به عادی‌سازی رابطه با صهیونیست‎ها

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 19:16
یکی از احزاب ملی‌گرای سودان ضمن محکوم کردن برقراری روابط با رژیم صهیونیستی، خواستار حمایت از فلسطین شد.
سودان،رژيم،روابط،رئيس،بركنار،امارات،محكوم،عربي،توافق

به گزارش مشرق، حزب ملی‌گرای «امت» سودان (الأمة) هر گونه تلاش برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کرد.
به گزارش شبکه الجزیره قطر، رئیس این حزب «الصادق المهدی» امروز چهارشنبه گفت که برقراری روابط با رژیم اشغالگر قدس در سایه تداوم اشغال اراضی عربی، هیچ توجیهی ندارد.
«محمد عثمان صالح»، رئیس هیأت علمای سودان نیز امروز چهارشنبه تلاش‌ها و اظهارات برخی مقامات عربی از جمله سودان در خصوص عادی‌سازی با رژیم تل‌آویو را محکوم کرد و گفت که سودان باید از فلسطین و آرمان فلسطین حمایت کند.
دیروز سه‌شنبه، «حیدر بدوی»، سخنگوی وزارت امور خارجه سودان در واکنش به توافق اخیر امارات و رژیم صهیونیستی بر سر عادی‌سازی روابط، از این توافق استقبال کرد و گفت که این احتمال است که خارطوم نیز به زودی دست به چنین اقدامی بزند.
بیشتر بخوانید: امارات خود را به یک هدف مشروع برای مقاومت تبدیل کرد
او گفته بود: «دلیلی برای ادامه دشمنی میان سودان و اسرائیل وجود ندارد و در انتظار امضای توافق صلح با اسرائیل بر اساس منافع سودان هستیم».
همین اظهارات وی باعث واکنش وزارت خارجه سودان شد و این وزارت‌خانه با صدور بیانیه‌ای آن را محکوم و بدوی را از سمت خود برکنار کرد.
بر رغم برکنار سخنگوی وزارت خارجه سودان و تکذیب برقراری تماس و ارتباط با تل‌آویو، «الی کوهن» رئیس دستگاه جاسوسی رژیم اسرائیل از وجود روابط پنهانی با سودان خبرداد.
سودان بعد از برکنار «عمر البشیر»، رئیس جمهور این کشور و تشکیل دولت انتقالی نظامی، به سمت کشورهای عربی مانند عربستان سعودی و امارات رفته و در برخی مقاطع نیز به طور ضمنی از داشتن روابط با تل‌آویو حمایت کرده است.