خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرافکندگی اغلب مردم آمریکا از نحوه مقابله دولت با کرونا

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 17:01
بر اساس نتایج یک نظرسنجی، به‌طور متوسط از هر 10 شهروند آمریکایی 7 نفر بابت نحوه پاسخ دولت به شیوع ویروس کرونا احساس سرافکندگی می‌کنند.
كرونا،شيوع،ويروس،درصد،نظرسنجي،احساس،آمريكا،سرافكندگي

بر اساس نتایج یک نظرسنجی، به‌طور متوسط از هر 10 شهروند آمریکایی 7 نفر بابت نحوه پاسخ دولت به شیوع ویروس کرونا احساس سرافکندگی می‌کنند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، از هر ۱۰ شهروند آمریکایی به‌طور تقریبی ۷ نفر بابت نحوه پاسخ دولت این کشور به شیوع ویروس کرونا احساس سرافکندگی می‌کنند.
بر اساس این نظرسنجی که توسط شبکه «سی‌اِن‌اِن» انجام گرفته است، ۶۲ درصد از شهروندان آمریکایی معتقدند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور می‌توانست اقدامات بهتری برای کنترل شیوع ویروس کرونا انجام دهد.
۵۸ درصد از افراد شرکت‌کننده در این نظرسنجی، با نحوه مقابله با شیوع ویروس کرونا در آمریکا مخالف هستند و ۵۵ درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند قرار است اوضاع از این نیز بدتر شود.
از هر ۱۰ شهروندی که در این نظرسنجی شرکت کرده‌اند، ۸ نفر می‌گویند به‌نوعی از وضعیتی که آمریکا در آن به سر می‌برد خشمگین هستند و ۵۱ درصدی این افراد از این اوضاع «بسیار خشمگین» هستند.
تقریباٌ تمامی افراد حامی حزب دموکرات شرکت‌کننده در این نظرسنجی می‌گویند بابت نحوه پاسخ آمریکا به شیوع ویروس کرونا احساس سرافکندگی می‌کنند (۹۳ درصد)، در حالی که ۶۳ درصد از حامیان حزب جمهوری‌خواه درخصوص نحوه پاسخ کشورشان به شیوع ویروس کرونا احساس افتخار و ۳۳ درصد احساس سرافکندگی می‌کنند.
ترامپ اخیرا در مصاحبه با جاناتان سوان خبرنگار وبگاه آکسیوس مدعی شد درباره شیوع کرونا، همه چیز «تحت کنترل» است.
خبرنگار از او پرسید: چطور تحت کنترل است؟
هر روز ۱۰۰۰ آمریکایی می‌میرند.
ترامپ در جواب گفت: «آنها می‌میرند.
درسته.
همینه که هست!»
این در حالی است که به گفته «انتونی فائوچی»‌مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا: «تک تک کشورها آسیب دیده‌اند ما در ایالات متحده هم به اندازه دیگر کشورها یا شاید بیشتر از هر کس دیگری آسیب دیده‌ایم.
منظورم این است که وقتی شما به تعداد مبتلایان و شمار فوتی‌ها نگاه می‌کنید، واقعا نگران کننده است».
در حال حاضر آمریکا با بیش از ۵.۶ میلیون مبتلا، بزرگ‌ترین مرکز شیوع ویروس کرونا در جهان است.
همچنین تاکنون ۱۷۵ هزار نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
انتهای پیام/