سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخستین واکسن کرونا در چین ثبت رسمی شد

فارس | دانش و فناوری | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 16:59
طبق اعلام رسانه های وابسته به دولت چین، این کشور اکنون به طور رسمی نخستین واکسن بیماری کرونا را تأیید کرده است.
واكسن،چين،اختراع،ثبت،شركت،كرونا

طبق اعلام رسانه های وابسته به دولت چین، این کشور اکنون به طور رسمی نخستین واکسن بیماری کرونا را تأیید کرده است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، چین نخستین حق اختراع واکسن کووید-۱۹ را که توسط تیم «چن وی» که متخصص بیماری‌های عفونی است، تایید و ثبت کرده است.
این واکسن که «Ad۵-nCoV» نام دارد، توسط شرکت داروسازی «کان سینو» چین و با سرپرستی «چن وی»، متخصص بیماری‌های عفونی این کشور تولید می‌شود.
این حق ثبت اختراع به طور مشترک توسط آکادمی علوم نظامی و شرکت CanSino Biologics Inc، یک شرکت بیو دارویی درخواست شده است.
واکسن کرونا برای نخستین بار در ماه مارس در چین مورد آزمایش‌های بالینی قرار گرفت؛ با توجه به چکیده ثبت اختراع، واکسن ذکر شده ایمنی زایی خوبی را در مدل‌های حیوانی نشان می‌دهد و می‌تواند پاسخ ایمنی سلولی و هومورال قوی را در مدت زمانی کوتاه القا کند.
این گزارش حاکی است، واکسن اکنون آزمایشات بالینی فاز ۱ و فاز ۲ را با موفقیت به پایان رسانده است.
انتهای پیام/