دیدار مسئولان فدراسیون بوکس با سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی
رئیس و دبیر فدراسیون بوکس با سرپرست فدراسیون پزشکی ورزسی دیدار کرده و در خصوص شرایط برگزاری اردوها و مسابقات بوکس صحبتهایی انجام دادند.

رئیس و دبیر فدراسیون بوکس با سرپرست فدراسیون پزشکی ورزسی دیدار کرده و در خصوص شرایط برگزاری اردوها و مسابقات بوکس صحبتهایی انجام دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت رسمی فدراسیون بوکس، حسین ثوری رئیس و حمیدرضا قباییزاده دبیر فدراسیون بوکس صبح امروز (چهارشنبه 29 مرداد ماه) در خصوص شرایط برگزاری اردوها و مسابقات بوکس دیداری با محمداسد مسجدی، سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار کردند.
در این دیدار مسجدی نکاتی را پیرامون شرایط برگزاری اردوها مطرح کرد و قرار شد مسئولان فدراسیون بوکس هم پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام دهند.
همچنین مقرر شد هفته آینده حسین ثوری رئیس فدراسیون بوکس در جلسهای با حضور مسئولان مربوطه، درخصوص لزوم برگزاری اردوهای تیم ملی بوکس توضیحاتی ارائه کند.
در پایان این نشست مسئولان فدراسیون بوکس از همکاری و تعامل فدراسیون پزشکی ورزشی با مجموعه بوکس کشور تشکر و قدردانی کردند.
انتهای پیام/