خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) برترین دانشگاه غیردولتی کشور اعلام شد‌

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 16:28
گروه استان‌ها ـرئیس دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) گفت: طبق جدیدترین رتبه بندی مرکز منطقه ای علوم جهان اسلام (ISC)، دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) موفق به کسب رتبه 43 دانشگاه های جامع کشور و بالاترین رتبه در میان دانشگاه‌های غیر دولتی ایران شد.
دانشگاه،رتبه،امام،رضا،علم،رضوي،ارتقاء،22،پايان،رجوعي،نافع

مرتضی رجوعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: در جدیدترین رتبه بندی مرکز منطقه‌ای علوم جهان اسلام (ISC) در سال جاری، این دانشگاه موفق به ارتقاء 22 پله‌ای و کسب رتبه 43 دانشگاه‌های جامع کشور شده است.
وی با تأکید بر اینکه دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در این رتبه بندی بالاترین رتبه را در میان دانشگاه‌های غیر دولتی ایران از آن خود کرده است، خاطرنشان کرد: در رتبه بندی فعلی، این دانشگاه هم ارز دانشگاه‌های بزرگی همچون دانشگاه بیرجند، دانشگاه شاهد و دانشگاه خلیج فارس و بالاتر از دانشگاه‌هایی چون دانشگاه علم و فرهنگ (وابسته به جهاد دانشگاهی)، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه هرمزگان، دانشگاه فرهنگیان و جامعه المصطفی العالمیه قرار گرفته است.
ارتقاء 22 پله ای دانشگاه در رتبه بندی isc
این مقام مسئول نگاه راهبردی به تولید علم نافع را عامل اصلی ارتقاء 22 پله‌ای دانشگاه بین‌المللی امام رضا (ع) معرفی کرد و گفت: در این دانشگاه برنامه‌ریزی‌های راهبردی متعددی در زمینه ترویج و تشویق تولید علم نافع و کارآفرینی با تکیه بر ظرفیت‌ها و فرصت‌های آستان قدس رضوی، شهر مشهد، منطقه ویژه علم و فناوری این شهر و استان پهناور خراسان رضوی انجام گردیده است.
رجوعی با اشاره به ایجاد مشوق‌های متعدد در زمینه چاپ و نشر مقالات علمی با کیفیت، تألیف و تدوین کتب مرجع و کتب درسی دانشگاهی و گزارش‌های طرح‌های پژوهشی تقاضا محور برای اعضای هیأت علمی این دانشگاه گفت: خوشبختانه جذب دانشجویان نخبه و مستعد از مسیر ایجاد و تخصیص بورسیه تحصیلی امام رضا (ع) این مسیر را هموارتر کرده است.
سوق دادن پایان نامه‌ها به سمت حل مسائل
رئیس دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) در ادامه سخنانش به سوق دادن پایان نامه‌ها و مقالات دانشجویان تحصیلات تکمیلی به سمت حل مسائل آستان قدس رضوی، استان خراسان و کشور اشاره و بیان کرد: در حوزه پایان نامه‌های کاربردی دانشجویی هم مزایای متعددی همچون تخفیف شهریه، در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/282/ش