خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترامپ شرکت «اوراکل» را برای خرید «تیک تاک» پیشنهاد کرد

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 14:49
دونالد ترامپ گفت: شرکت «اوراکل»، شرکت خوبی است و می تواند اپلیکیشن چینی «تیک تاک» در آمریکا را خریداری کند.
شركت،تاك،تيك،آمريكا،چيني

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، دونالد ترامپ گفت شرکت «اوراکل»، شرکت خوبی است و می تواند اپلیکیشن چینی «تیک تاک» در آمریکا را خریداری کند.
وی این اظهارات را پس از اعلام فرمان اجرایی فروش این شرکت طی 90 روز عنوان کرد.
رویترز پیش از این گزارش داده بود که شرکت اوراکل با برخی از سهامداران این شرکت چینی یعنی بیت دنس وارد مذاکره شده تا آنها را متقاعد کند فعالیت این اپلیکشن در شمال آمریکا، استرالیا و نیوزیلند را خریداری کند.
به گزارش فارس، دولت آمریکا به شرکت چینی بیت دنس، شرکت مادر نرم افزار تیک تاک، 90 روز مهلت داده تا بخش فعالیت‌های خود در آمریکا را بفروشد.
تاکنون چند شرکت آمریکایی مشتری سرورها و میلیون‌ها کاربر تیک تاک در آمریکا شده و نخستین شرکتی که در صف مشتریان تیک تاک قرار گرفت،‌ مایکروسافت بود.
پس از مایکروسافت هم توئیتر اعلام کرد به دنبال خرید تیک تاک است.
ترامپ مدعی است که تیک تاک اطلاعات کاربران آمریکایی را در اختیار دولت چین قرار می‌دهد.
البته شرکت چینی این اتهامات را به صورت جدی رد کرده است.
انتهای پیام/