خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بورس آن روی دیگر خود را نشان داد +عکس

مشرق | اقتصادی | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 13:07
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در نخستین ساعت بازار ۱.۵ درصد افت داشت، شاخص هم‌وزن نیز ۰.۹ درصد ارزش خود را از دست داد.
بورس،قيمت،نماد،درصدي

به گزارش سرویس بورس مشرق، در ساعات اولیه صبح امروز شاخص کل بورس پس از افت ۲۷ هزار و ۴۰۰ واحدی (۱.۵ درصد) در ارتفاع یک میلیون و ۷۹۸ هزار واحد قرار گرفت و همچنین شاخص کل هم‌وزن با کاهش ۰.۹ درصدی مواجه شد.
آخرین قیمت ۴۶ نماد حداقل سه درصد نسبت به قیمت روز قبل آن‌ها افزایش یافته و ۴۲۵ نماد با کاهش بیش از سه درصدی قیمت همراه بوده‌اند.
حقیقی‌ها تا ساعت مورد اشاره رقمی در حدود ۱۸۰ میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند و نمادهای «فولاد»، «شپنا» و «خودرو» در گروه پربیننده‌ترین‌های بورس قرار گرفتند.
ارزش کل معاملات خرد بورس و فرابورس نیز در مجموع به دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان رسید.
منبع: اقتصاد آنلاین