احیای فرهنگ صلح و سازش در کرمانشاه/ مقدمات کار در حوزه میانجیگری فراهم شده است
رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب کرمانشاه گفت: آییننامهای برای استفاده از ظرفیتهای میانجیگری در دادسراهای برای احیای فرهنگ صلح و سازش تدوین شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، بهمن مرادیفر در خصوص رویکرد دادگستری در صلح و سازش رساندن طرفین دعاوی، اظهار داشت: راهبرد فعلی دستگاه قضایی و رویکرد گزینشی مدیریت دادگستری استان برمبنای صلح و سازش است.
وی با تاکید بر بهرهگیری از ظرفیتهای سازشی در همه سطوح، تصریح کرد: حلال واقعی مشکلات قضایی مردم همین سازش با همدیگر است کما اینکه در کار قضایی ما چه بسا نتوانیم به آن عدالت واقعی دستیابی پیدا کنیم چون ما بر مبنای ظاهر امر عمل میکنیم در حالی که ممکن است افراد در باطن امر حقی داشته باشند اما عدلهای برای اثبات حق نداشته باشند.
رئیس کل دادگاههای عمومی و انقلاب کرمانشاه با بیان اینکه صلح و سازش به عنوان افضل فضائل بعد از نماز و روزه مطرح شده، گفت: مسائل و مشکلات در سازش به صورت بنیادی حل میشود کدورتها کنار میرود، امروز دستگاه قضایی بر همین مبنا از این ظرفیت استفاده میکند و در نگاه سازمانی و نگاه سنتی خود به این موضوع توجه خاصی دارد.
وی افزود، شورای حل اختلاف ما منقسم بر دو بخش است شوراهای حل اختلاف و نهادهای داوری و سازشی که بخشی از کارها در آنجا صورت میگیرد، در دادسراهای هم با استفاده از ظرفیتهای میانجیگری و آیین نامهای که در این زمینه تدوین شده، مسائل سازشی صورت میگیرد.
مرادی فر قضات ما در پروندههایی که مطرح هستند دعوت به سازش داوری میانجیگری برای حال قضیه میکنند در ستاد هم نگاه دستگاهها، مدیریت استان و مجموعه معاونان و همراهان آنها در این محور استوار است و ما عملا از این ظرفیت استفاده کردیم و ماحصل این براساس هر 100هزار نفر میزان ورودی پرونده که در سال گذشته دستگاه قضایی ارزیابی کرده استان کرمانشاه در رتبه چهارم مطلوبیت قرار دارد که بخشی آن به مسئله سازش که جامعه از برخوردار است، برمیگردد.
انتهای پیام/پ/ح