خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مطلعان قرارداد جنجالی ویلموتس احضار شدند

مشرق | ورزشی | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 11:59
حراست وزارت ورزش با هماهنگی نهادهای نظارتی تحقیقات گسترده ای را درباره چگونگی انعقاد قرارداد جنجالی با ویلموتس آغاز کرده که براین اساس در اولین گام تعدادی از مطلعین و مرتبطین به این پرونده احضار شدند.
فوتبال،قرارداد،ايران،ويلموتس،موضوع،فدراسيون،متخلفان

به گزارش مشرق، قرارداد جنجالی فدراسیون فوتبال ایران با مارک ویلموتس سرمربی بلژیکی سابق تیم ملی قوتبال ایران تاکنون حدود 9 میلیون یورو برای فوتبال ایران هزینه در بر داشته است.
مربی که با نتایج نه چندان خوب و حضور اندک در کشور، خسارت فراوانی را به فوتبال ایران وارد کرده است.
ورود جدی نهاهای نظارتی به موضوع قرارداد ویلموتس پس از آن اتفاق افتاد که کمیته انضباطی فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) در حکمی فوتبال ایران را 6 میلیون و 137 هزار یورو جریمه محکوم کرد.
نهادهای نظارتی که پیش از این به موضوع قرارداد ویلموتس ورود کرده بودند، امروز چهارشنبه 29 مرداد در اولین گام با احضار تعدادی از مطلعین و مرتبطین پرونده، روند تازه‌ای را برای پیگیری قضایی این موضوع آغاز کرده‌اند.
روندی که به نظر می‌رسد در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت تا بر این اساس مدیران و متهمان اصلی انعقاد قرارداد عجیب فدراسیون فوتبال با مارک ویلموتس پاسخگوی سومدیریت‌هایشان باشند.
حراست وزارت ورزش با تایید این موضوع تاکید کرد که با تمام متخلفان قرارداد مذکور در هر سطحی برخورد خواهد شد و در این راه نیز از هیچ کوششی برای شناسایی متخلفان اصلی و احقاق حق نسبت به فوتبال کشور دریغ نخواهد شد.