خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یونیفل: از وجود نیترات آمونیوم در بندر بیروت بی خبر بودیم

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 10:54
سخنگوی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان "یونیفل" اظهارات مدیرکل گمرک‌ این کشور را مبنی بر اینکه یونیفل از وجود محموله نیترات آمونیوم در بندر بیروت اطلاع داشته، رد کرد.
يونيفل،لبنان،آمونيوم،نيترات،تفتيش،ورود،كشتي

سخنگوی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان "یونیفل" اظهارات مدیرکل گمرک‌ این کشور را مبنی بر اینکه یونیفل از وجود محموله نیترات آمونیوم در بندر بیروت اطلاع داشته، رد کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، سخنگوی نیروهای یونیفل اعلام کرد: نمی‌توانیم به گزارش‌های رسانه‌ای مربوط به اقدامات قضائی جاری واکنش نشان دهیم.
یونیفل به بالای کشتی‌ها نمی‌رود و آنها را مورد تفتیش قرار نمی‌دهد، یونیفل مسئولیتی در قبال اعظای مجوز ورود به بنادر لبنان ندارد.
وی خاطرنشان کرد: نقش یونیفل این است که کشتی‌هایی را که به لبنان نزدیک می‌شوند خطاب قرار می‌دهد و هر کشتی مشکوکی را به مسئولان لبنانی ارجاع می‌دهد که به صورت مستقل اقدام به تفتیش کشتی کنند.
این مسئول یونیفل تصریح کرد: هرگونه توضیحات رسانه‌ای در این خصوص باید به شیوه مناسب و در مصاحبه با مسئولان لبنانی باشد.
در چهارم اوت انفجار انباری که در آن ۲۷۰۰ تن نیترات آمونیوم در بندر بیروت وجود داشت، خسارت‌ها و تلفات بسیاری را به باور آورد.
پیشتر بدری ضاهر، مدیرکل گمرک‌ها در لبنان به بازجوی دادگستری گفته بود که یک نیرو از یونیفل این کشتی حامل محموله نیترات آمونیوم را در سال ۲۰۱۳در هنگام ورود آن به آب‌های منطقه‌ای لبنان تفتیش کرده بود.
وی گفت که نیروهای بین المللی نیترات آمونیوم را از مواد ممنوعه به حساب نیاوردند.
ضاهر تصریح کرد که این نیروها تفتیش‌هایی را در آب‌های منطقه‌ای در راستای اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ به منظور جلوگیری از ورود سلاح به عمل می‌آورند.
انتهای پیام