خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ریاض خواستار تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران شد

ایسنا | سیاسی | چهارشنبه، 29 مرداد 1399 - 09:51
در حالی‌که پیش‌نویش قطعنامه آمریکا درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت با شکست مواجه شد، شورای وزیران سعودی از جامعه بین المللی خواست که تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کنند.
ايران،تسليحاتي،شوراي،تمديد،سعودي،وزيران

در حالی‌که پیش‌نویش قطعنامه آمریکا درباره تمدید تحریم تسلیحاتی ایران در شورای امنیت با شکست مواجه شد، شورای وزیران سعودی از جامعه بین المللی خواست که تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان(واس)، نشست هفتگی شورای وزیران سعودی به ریاست سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه این کشور از طریق ویدیو کنفرانس برگزار شد.
در این نشست وزیران سعودی از جامعه بین‌المللی خواستند که تحریم‌های تسلیحاتی علیه ایران را تمدید کنند.
آن‌ها مدعی شدند که رفع تحریم‌های تسلیحاتی ایران چه سلاح متعارف و چه نامتعارف منجر به افزایش ویرانی و تخریب می‌شود و درگیری‌ها در منطقه را نیز افزایش می دهد.
شورای وزیران سعودی با متهم کردن ایران به دخالت در امور کشورهای منطقه مدعی شد که ریاض هرگونه اقدام بین المللی که منجر به بسته شدن آن‌چه دست‌های تخریبی ایران در منطقه می خواند، می‌شود را تایید می‌کند.
به گزارش ایسنا، تلاش سعودی‌ها برای تمدید تحریم های تسلیحاتی علیه ایران درحالی است که قطعنامه آمریکا در این رابطه اخیرا در شورای امنیت سازمان ملل شکست خورده است.
انتهای پیام