رشته شیرجه در خوزستان راه اندازی می شود
معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با اعلام خبر راه اندازی رشته شیرجه برای اولین بار در استان، گفت: با فعالسازی استخر آزادی که جزو یکی دو استخر استان و دارای عمق ۹ متر و دایو شیرجه است، احتمالا طی دو سه روز آینده نیز رشته شیرجه در خوزستان راهاندازی خواهد شد.

ایسنا/خوزستان معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با اعلام خبر راه اندازی رشته شیرجه برای اولین بار در استان، گفت: با فعالسازی استخر آزادی که جزو یکی دو استخر استان و دارای عمق ۹ متر و دایو شیرجه است، احتمالا طی دو سه روز آینده نیز رشته شیرجه در خوزستان راهاندازی خواهد شد.
ابراهیم نصیری در حاشیه راهاندازی رشته پدل در خوزستان، امروز (سهشنبه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: اسکواش حدود یک قرن ریشه در خوزستان دارد و این رشته از خوزستان به تمام کشور راه پیدا کرد.
همچنین با توجه به اینکه حوزه معاونت ورزش بانوان در ادارات کل استانها شکل گرفته است، بدون شک رشته پدل بانوان نیز با توجه به طرفدارانی که دارد، در استان توسعه پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: امیدوارم بتوانیم به زودی در رشته پدل اتفاقاتی خوبی را شاهد باشیم.
البته با توجه به اینکه پدل یک رشته نوپا است، انتظار رسیدن به بخش قهرمانی را نداریم ولی ورزشکاران ما چیزی برای مقامآوری در کشور کم ندارند.
معاون توسعه ورزش اداره کل ورزش و جوانان خوزستان با خبر راه اندازی رشته شیرجه برای اولین بار خوزستان، گفت: با فعالسازی استخر آزادی که جزو یکی دو استخر استان و دارای عمق ۹ متر و دایو شیرجه است، احتمالا طی دو سه روز آینده نیز رشته شیرجه نیز در استان خوزستان راهاندازی خواهد شد.
انشاءالله شاهد مدالآوری و قهرمان پروری در رشته جذاب شیرجه باشیم.
استخر بینالمللی ملی حفاری نیز به زودی وارد مدار میشود که این نیز میتواند پایگاهی برای توسعه ورزش مفرح و جذاب شیرجه باشد.
وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این که در یک سال اخیر شاید واگذاری سهمیه بیش از ۱۰ رشته ورزشی استان بوده ایم، چه برنامههایی برای حفظ سهمیههای استان دارید؟
گفت: ۸۲ تیم در لیگهای مختلف کشوری در پنج رده سنی بخش آقایان و بانوان در رشته فوتبال داریم و این رفت و آمدهای در سطوح مختلف لیگی، معمولا اتفاق میافتد.
برخی تیمها که به صورت خصوصی اداره میشوند، وقتی به جایی میرسند که دیگر توان حضور در لیگ را ندارند، امتیاز خود را بعضا به مدت یک سال واگذار میکنند.
نصیری افزود: معمولا این تیمها وقتی شرایط نقل و انتقالات و معاملات را انجام میدهند، در نهایت نامهای به اداره کل ورزش و جوانان برای موافقت کمیسیون پنج ارسال میکنند.
یعنی اگر حتی ما مخالفت هم کنیم، فرایند واگذاری سهمیه را از قبل انجام دادهاند و این یک فرایند کاملا اشتباه است که باید اصلاح شود.
مانند تیم فوتبال ساحلی جهاننژادیان آبادان که تمام کارهای واگذاری سهمیه آن انجام شده بود و خمس آن را هم هیات فوتبال گرفته بود و بعد نیز نامهای به دست ما رسید که البته مخالفت کردیم ولی این باشگاه دیگر توان اداره کردن تیم را نداشت.
به هر حال با وزارت ورزش و جوانان صحبت کردیم و امیدواریم این شیوه کاری اصلاح شود.
انتهای پیام