خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعد حریری: عاملان ترور رفیق حریری باید قصاص شوند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 28 مرداد 1399 - 19:15
سعد حریری بر قصاص عاملان پرونده ترور نخست وزیر اسبق لبنان و نیز تحقق عدالت تأکید کرد.
دادگاه،حريري،حكم،رفيق،عدالت،لبنان،لاهه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از المیادین، سعد حریری، فرزند رفیق حریری پس از صدور حکم دادگاه لاهه، بر قصاص عاملان ترور رفیق حریری، نخست وزیر اسبق لبنان تأکید کرد.
او با ایراد سخنانی از لاهه هلند گفت: ما حکم دادگاه را می‌پذیریم و خواهان تحقق عدالت هستیم و از حق خون (قربانیان) نخواهیم گذشت.
وی در ادامه افزود: امروز من صحبت جدیدی را بیان می‌کنم که ایجاد عدالت برای رفیق حریری، عدالت را برای تمامی شهدای انفجار فاجعه بندر بیروت به وجود خواهد آورد.
او همچنین گفت: زمان بکارگیری جنایت در سیاست به پایان رسیده؛ از این رو هر جنایت سیاسی بهایی دارد که باید پرداخت شود.
وی تصریح کرد: هیچ جای چانه زنی در برابر تغییر وجهه لبنان وجود ندارد.
مال آرام نخواهیم نشست تا قصاص صورت گیرد.
لبنانی‌ها نمی‌پذیرند که کشورشان، جولانگاه افرادی باشد که از مجازات فرار می‌کنند.
او همچنین گفت: اطلاعات فراوانی وجود دارد که دادگاه به سبب اوضاع لبنان نتوانست به آن‌ها دسترسی پیدا کند.
دادگاه امروز رأی خود را اعلام کرد و ما باید حکم آن را بپذیریم.
او همچنین تصریح کرد: حزب الله باید پس از اعلام حکم دادگاه بین المللی، ابراز همکاری کند.
در حال تکمیل ...