خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اختلاس میلیاردی در مهران/متهم از کشور گریخت

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 مرداد 1399 - 17:27
ایلام-یک منبع آگاه با اشاره به تایید اختلاس میلیاردی در یکی از شعب بانک های شهرستان مهران، گفت: متهم از کشور گریخته است.
فرار،كشور،اختلاس،مهر،خبرنگار

به گزارش خبرنگار مهر، امروز خبری مبنی بر اختلاس میلیاردی رئیس یکی از بانک‌های شهرستان مهران و فرار از کشور در فضای مجازی استان مخابره شد.
یک منبع آگاه در گفتگو با خبرنگار مهر، این فرد با شیوه‌های مختلف نظیر خرید سهام از بورس، سپرده گذاری و دیگر معاملات توانسته است مبلغ هنگفتی را از چنگ مردم درآورده و از کشور گریخته است.
هنوز میزان دقیق اختلاس توسط مراجع رسمی اعلام نشده ولی مبالغی بین ۱۶۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان در رسانه‌ها اعلام شده است.
در مورد چگونگی فرار متهم از کشور نیز حرف و حدیث‌های فراوانی مثل فرار از کشور از طریق مرزها یا از فرار طریق فرودگاه و سفر به سوئیس مطرح شده است.
این حجم از اختلاس بانکی و کلاهبرداری در استان ایلام بی سابقه بوده است.