خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم گلپایگان نذورات خود را به صورت کمک‌های مومنانه توزیع کنند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 28 مرداد 1399 - 15:48
گلپایگان- رئیس شورای هیئت‌های مذهبی گلپایگان با تاکید بر ضرورت رعایت پروتکلهای بهداشتی در هیئت‌های مذهبی گلپایگان گفت: مردم گلپایگان نذورات خوراکی خود را به صورت کمک‌های مومنانه توزیع کنند.
گلپايگان،عزاداري،ممنوع،ساعت،حسينيه،نهايتاً،محرم،هرگونه،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا نوربخش ظهر سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در ایام عزاداری مهمترین موضوع حفظ جان همشهریان است بنابراین هیئت‌ها اقدامی انجام نخواهند داد که وضعیت شهرستان گلپایگان از زرد به مرز هشدار برسد.
وی ادامه داد: خروج هرگونه هیئت زنجیر زنی و حضور در خیابان و معابر سطح شهر گلپایگان ممنوع است، امسال نوع عزاداری باید تغییر کند و ساعت و برنامه‌های عزاداری نهایتاً دو ساعت برگزار شود.
رئیس شورای هیئت‌های مذهبی شهرستان گلپایگان تاکید کرد: اگر هیئتی بخواهد در حیاط مسجد، حسینیه و غیره زنجیرزنی کند در مرحله اول باید زنجیرها را در اولین روز ماه محرم به صورت شخصی به افراد بدهد و آخر محرم از آنها تحویل بگیرد و استفاده از طبل، سنج و علامت نیز ممنوع است.
وی با بیان اینکه فاصله گذاری، استفاده از ماسک و مواد ضدعفونی و حضور در محیط‌های باز باید رعایت شود گفت: برگزاری هرگونه ایستگاه صلواتی حتی با لیوان کاغذی ممنوع است؛ بهتر استمردم گلپایگان نذورات خوراکی خود را به صورت کمک‌های مومنانه توزیع کنند.
وی افزود: برگزاری نماز جماعت با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و نهایتاً در یک ساعت در هر محیطی بلامانع است، پویش روضه سیدالشهدا تعطیل شدنی نیست بلکه درب هر خانه یک پرچم عزا و هر خانه یک حسینیه را راه اندازی کردیم و امسال در گلپایگان بهترین عزاداری را با بالاترین پروتکل‌های بهداشتی انجام خواهیم داد.