سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یکی از عوامل شهادت شهید یوسفی دستگیر شد

مشرق | یادداشت | سه شنبه، 28 مرداد 1399 - 11:00
سرهنگ فرشید از دستگیری یکی از عوامل شهادت شهید مدافع وطن "ایمان یوسفی" در استان "قزوین" خبر داد.
مأموران،اشرار،پليس،وطن،مدافع،قزوين،مسلح

به گزارش مشرق، سرهنگ ناصر فرشید فرمانده انتظامی خراسان جنوبی اظهار کرد: صبح روز گذشته مأموران پلیس امنیت عمومی استان خراسان جنوبی در عملیات پیچیده اطلاعاتی یکی از اشرار متواری درگیری مورخه ۲۰ تیر ماه سال ۹۷ را در استان قزوین شناسایی و تحت رصد قرار دادند.
وی بیان کرد: مأموران پلیس قزوین با هدایت اطلاعاتی مأموران پلیس امنیت عمومی خراسان جنوبی و هماهنگی مقام قضائی متهم را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه در قزوین دستگیر کردند.
سرهنگ فرشید با عرض تبریک به خانواده شهید مدافع وطن ایمان یوسفی تأکید کرد: مأموران پلیس با قاطعیت با اشرار مسلح و هرگونه بی نظمی برخورد خواهند کرد و از حفظ آرامش شهروندان و خون پاک شهدای مدافع وطن نخواهند گذشت.
گفتنی است شهید مدافع وطن ایمان یوسفی طی درگیری با اشرار مسلح در ۲۰ تیرماه ۹۷ بر اثر گلوله مستقیم اشرار مسلح در شهرستان "خوسف" به شهادت رسید و شرور دستگیر شده به صورت مستقیم در درگیری با مأموران شرکت داشته است.