سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترجمه کتاب افشاگرانه برادرزاده ترامپ چاپ شد

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 28 مرداد 1399 - 09:54
کتاب «خیلی زیاد، اما همیشه ناکافی» نوشته مری ترامپ برادرزاده دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با ترجمه محمد خجسته توسط نشر نگاه منتشر و به چاپ دوم رسید.
خانوادگي،كتاب،مري،مناسبات،مدارك،منتشر،معرفي،دونالد،ناكافي

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «خیلی زیاد، اما همیشه ناکافی؛ ترامپ مرد خطرناک جهان» نوشته مری ترامپ برادرزاده دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، به‌تازگی با ترجمه محمد خجسته توسط نشر نگاه منتشر و راهی بازار نشر شده است.
این‌کتاب ۲۵ مرداد منتشر شد و ۲۷ مرداد به چاپ دوم رسید.
نویسنده این‌کتاب با رویکردی روانشناختی به تحلیل ریشه‌های کودکی و خانوادگی خانواده ترامپ پرداخته است.
مری ترامپ رئیس‌جمهور فعلی آمریکا را جامعه‌ستیز و دچار ناهنجاری‌های متعدد معرفی می‌کند.
او فضای خانواده و مناسبات والدین با کودکان ترامپ‌ها را از نوع بیمارگونه معرفی کرده و تمام رفتارهای فرزندان را مبتنی بر رابطه سخت و نامهربانانه پدر معرفی می‌کند.
مری ترامپ در کتاب خود گفته تشنج در مناسبات خانوادگی، خود را در همه کردارهای فرزندان، از جمله دونالد ترامپ، متجلی کرده و ترامپ، زاده خانواده‌ای است که مناسبات میان اعضای آن نه بر حسب عشق که بر حسب برنده و بازندگی استوار است.
او این‌کنایه را بین نوشته‌های خود آورده که نطفه هر هیولا در کودکی‌اش ریشه دارد.
نویسنده کتاب در بخشی از این‌اثر درباره چگونگی نوشتن «خیلی زیاد اما همیشه ناکافی» نوشته است:
«بخش اعظم این کتاب از حافظۀ من ناشی می‌شود.
در خصوص رویدادهایی که در آنها حضور نداشتم، به گفت‌وگوها و مصاحبه‌ها با اعضای خانواده‌ام، دوستان خانوادگی، همسایگان و بستگان استناد می‌کنم که بسیاری از آنها ضبط شده‌اند.
بعضی گفت‌وگوها را با توجه به آنچه شخصاً به خاطر می‌آورم و آنچه دیگران برایم بازگو کرده‌اند بازسازی کرده‌ام.
در هر گفت‌وگویی قصد من این بوده است که مفهوم را مجدداً خلق کنم و نقل قول‌ها را عیناً بیان نکنم.
من همچنین به اسناد و مدارک، صورتحساب‌های بانکی، اظهارنامه‌های مالیاتی، دفاتر خصوصی، مدارک خانوادگی، مکاتبات، ایمیل‌ها، پیغام‌ها، عکس‌ها و مدارک دیگر استناد کرده‌ام.»
این‌کتاب با ۲۸۰ صفحه و قیمت ۴۸ هزار و ۵۰۰ تومان منتشر شده است.