خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر فلسطین در تهران: با اتحاد تمام توطئه ها را شکست خواهیم داد

ایسنا | سیاسی | دوشنبه، 27 مرداد 1399 - 17:09
سفیر فلسطین در جمهوری ‌اسلامی ایران با محکومیت شدید توافق میان ابوظبی و رژیم صهیونیستی تاکید کرد که ملت فلسطین با اتحاد و یکپارچگی تمام توطئه ها را شکست خواهد داد.
فلسطين،صهيونيستي،ايران،تاكيد،پروژه،جمهوري،دولت،ركن،ملت،اسلام ...

سفیر فلسطین در جمهوری ‌اسلامی ایران با محکومیت شدید توافق میان ابوظبی و رژیم صهیونیستی تاکید کرد که ملت فلسطین با اتحاد و یکپارچگی تمام توطئه ها را شکست خواهد داد.
به گزارش ایسنا، صلاح الزواوی، سفیر فلسطین در جمهوری ‌اسلامی ایران در اولین پیش نشست ''کنفرانس سالانه رژیم صهیونیستی پژوهشی'' که در موسسه بین المللی ابرار معاصر تهران برگزار شد گفت: ما در واقع در برابر پروژه ای قرار داریم که عمری بیش از ۲۰۰ ساله دارد.
این پروژه دو رکن اساسی دارد؛ رکن اول آن ایجاد دولتی اسرائیلی در سرزمین فلسطین و رکن دوم آن گسترش این دولت در سرزمین های عربی از جمله لبنان و سوریه تا نیمی از عربستان سعودی و مدینه است.
وی گفت که صهیونیست ها توانستند رکن اول پروژه خود را انجام دهند و ۷۸درصد سرزمین فلسطین را بگیرند.
زواوی در ادامه تاکید کرد: ما سال ها با ائتلاف آمریکایی- صهیونیستی جنگیدیم و هزاران شهید و جانباز در این راه دادیم، ما ملت جهاد و شهادت هستیم و بر اساس آیات قرآن کریم دشمن صهیونیستی بر هیچ عهدی پایبند نیست.
وی خاطرنشان کرد: ۲۱ سال پیش قرار بود دولت مستقل فلسطین تشکیل شود، اکنون این دولت کجاست؟
من بارها گفته ام که اگر این دولت تشکیل شد به خیابان می روم و جلوی سفارت می رقصم.
سفیر فلسطین در ادامه به مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال فلسطین اشاره کرد و گفت: ایران بعد از انقلاب اسلامی طرحی را علیه صهیونیست ها در پیش گرفت و اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران حامی فلسطین است و هدف ما وحدت جهان اسلام و آزاد سازی خاک فلسطین است.
وی تاکید کرد که امام خمینی (ره) دولت ایران را که تابع غرب بود به یک کشور اسلامی با هدف آزادی فلسطین تبدیل کرد و امام خامنه‌ای نیز راه ایشان را ادامه داد.
زواوی تاکید کرد: ما در فلسطین هیچ گزینه ای پیش رو نداریم مگر اینکه تمام گروه های فلسطینی متحد و یکپارچه شوند و با اتحاد و یکپارچگی تمام توطئه ها را شکست خواهیم داد.
من علیرغم کهولت سن تا آخرین نفس علیه دشمن صهیونیستی خواهم جنگید.
صلاح زواوی با تاکید بر اینکه توافق صلح اخیر میان امارات و رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم می کنیم افزود: همه خاک فلسطین برای ملت فلسطین است و ما هیچ یک از این طرح ها و پروژه ها را نمی پذیریم.
وی تاکید کرد که برادران ما در جمهوری ‌اسلامی ایران که خود صاحب پروژه های ضد صهیونیستی هستند باید صبر پیشه کنند و به ملت فلسطین بگویند که ما از شما حمایت خواهیم کرد و آمریکا و حامیان آن شکست خواهند خورد.
انتهای پیام