۷۰۰ پروژه عمرانی طی ۳ سال اخیر در ورامین انجام شده است
شهردار ورامین گفت: بین شورای شهر و شهرداری ارتباط بسیار سازنده برقرار است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
ایسنا/تهران شهردار ورامین گفت: بین شورای شهر و شهرداری ارتباط بسیار سازنده برقرار است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
حسین دهقان صبح دوشنبه 27 مرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه در ارائه خدمات به مناطق محروم در ورامین اقدامات بسیار خوبی انجام شده، در خصوص عملکردی شهرداری اظهار کرد: انجام ۷۰۰ پروژه طی ۳ سال گذشته، ایجاد و بهسازی ۴۰ پارک شهری، تکمیل پروژه ۳۰ متری کهنه گل، بازگشایی ۶ کیلومتر از کمربندی خلیج فارس، سنگ فرش و موزائیک معابر و پیاده روها در سراسر شهر، از بلوار امام رضا(ع) گرفته تا خیابان دانشگاه گوشهای از خدمات شهرداری است.
وی با اشاره به اینکه بدنه شهرداری پاک است و برای اجرای قانون هیچ توصیهای را نمیپذیریم، افزود: بین شورای شهر و شهرداری ارتباط بسیار سازنده برقرار است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد و باید از اعضای محترم شورای تشکر کنیم، چرا که در این راه اعضا با تصویب لوایح و دیگر کارها در این راه ما را کمک کردند.
شهردار ورامین با اشاره به ایجاد تحول در منطقه حصارک گفت: در یکی از محلات امراباد یک میلیارد تومان بودجه هزینه کردیم تا مردم رضایت داشته باشند.
با این اقدامات مردم که قبلاً احساس میکردند بین شهرداری و بدنه اجتماعی جامعه اختلاف است، مشاهده کردند؛ چنین نیست و با اقدامات سالهای اخیر ما وارد مرحله رضایتمندی مردم شدیم و این کاملاً مشهود است.
وی افزود: در بحث کرونا اقدامات ما جهادی و انقلابی بود و با کمک نیروهای بسیج و موکبهای شهر اقدامات تاریخ ساز در ورامین انجام شد و شهرداری ورامین از همان دوران شیوع ویروس کرونا و آتش نشانی شهرداری به صورت محلهای به ضد عفونی میپرداخت و با گذشت چند روز از این اقدامات، شهرداری ورامین با موکب احباب الرضا(ع) شهرستان به همکاری پرداخت و ضد عفونی معابر و محلهای پر خطر را انجام داد.
دهقان با بیان اینکه قبلاً بنای مسجد جامع بسیار مظلوم بود و با اقدامات زیباسازی مورد رضایت مردم قرار گرفت، یادآور شد: منطقه امامزاده یحیی(ع) را با اقدامات اساسی احیا کردیم و این کار موجب شد قیمت زمین در این مناطق افزایش پیدا کند.
شهردار ورامین با تاکید بر اینکه اعضای شورای شهر هیچ تخلفی در حوزه ساخت و ساز ندارند، افزود: ۱۰۲۰ روز از تصدی حقیر به عنوان شهردار ورامین میگذرد و در همان ابتدای تصدی یک مقدار بی اعتمادی مردم نسبت به شهرداری ورامین ملموس بود و از همان ابتدا با تلاش بر اینکه با روحیه جهادی، درستکاری، دست پاک خدمت به مردم، برای جلب اعتماد مردم تلاش شد و سعی شد از ابتدای کار، شهر را با افزایش نور و روشنایی، ساماندهی پارکها و … از بی روحی خارج کنیم.
وی گفت: مردم شهرستان، مردم فهیم، بصیر و متدینی هستند که با انجام کوچکترین کار، قدردان آن هستند برخیها حضوراً به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم از اقدامات انجام شده سپاسگزاری میکنند.
انتهای پیام